5,595,918 Members 30,438 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [How To Fix] MTK6577 Problem with "no sim card 3G Data "

Tip us?
 
manyun24
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
Default [Q] [How To Fix] MTK6577 Problem with "no sim card 3G Data "

please help me master ..........!!!!

I ported rom from OPPO R817T for Lenovo A390 and everything is working, except the issue of 3G data.
I have to replace from stock rom and the signal was already out . but in setting can not be set 3G Data

and every time I make a call * 123 # signal is lost and changed to "no sim card"
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SCR_017.png
Views:	341
Size:	69.5 KB
ID:	2538665   Click image for larger version

Name:	SCR_018.png
Views:	331
Size:	78.0 KB
ID:	2538666  
 
manyun24
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by manyun24 View Post
please help me master ..........!!!!

i ported rom from oppo r817t for lenovo a390 and everything is working, except the issue of 3g data.
I have to replace from stock rom and the signal was already out . But in setting can not be set 3g data

and every time i make a call * 123 # signal is lost and changed to "no sim card"

up,, up,, up :d :d :d
 
manyun24
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by manyun24 View Post
please help me master ..........!!!!

I ported rom from OPPO R817T for Lenovo A390 and everything is working, except the issue of 3G data.
I have to replace from stock rom and the signal was already out . but in setting can not be set 3G Data

and every time I make a call * 123 # signal is lost and changed to "no sim card"

UP,, UP, UP,,,
 
manyun24
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
Default [B]plz help!!!@!!!@!!@!!@![/B]

there is nobody so can help me????
plz i need it
 
manyun24
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
there is nobody so can help me????
plz i need it
 
manyun24
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by nasheich View Post
something wrong with libs, don't which on it is,
i have the same problem too and working to find it

lib please help me what should I improve?

give me some help
 
nasheich
Old
#8  
nasheich's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 621
Posts: 877
Join Date: Aug 2012
Location: Jakarta
Quote:
Originally Posted by manyun24 View Post
lib please help me what should I improve?

give me some help
sorry, after trying and trying, the problem is from framework file
and in my case, i use the telephony framework from base, not from port rom, so you have replace it

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Fix the Ambient Light Issues on Your Google Nexus 5 using Xposed

The Google Nexus 5 is a great and rather popular device. This LG-produced … more

Google Glass XE16 Update Factory Image and Rooted Bootloader Now Available

You may recall that early yesterday, we talked about the XE16 … more

Add Swipe Utilities to Your App with SimpleFingerGestures Library

Gestures have become an increasingly important element in smartphone UI … more