5,604,631 Members 40,062 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Complete guide] to SIM unlock your HTC One Sprint for free

Tip us?
 
ludatrick
Old
#211  
ludatrick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 131
Join Date: May 2007
Location: Port-au-Prince
How about no service after unlock?
 
DeekeiSil80
Old
#212  
DeekeiSil80's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Oct 2013
Location: SoCal, CA
Quote:
Originally Posted by ludatrick View Post
How about no service after unlock?
What sim are you trying to use?
 
ludatrick
Old
#213  
ludatrick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 131
Join Date: May 2007
Location: Port-au-Prince
Quote:
Originally Posted by DeekeiSil80 View Post
What sim are you trying to use?
Simple mobile

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
DeekeiSil80
Old
#214  
DeekeiSil80's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Oct 2013
Location: SoCal, CA
Quote:
Originally Posted by ludatrick View Post
Simple mobile

Sent from my HTC One using Tapatalk
What are you running on? Which Rom, baseband, and all that.
 
ludatrick
Old
(Last edited by ludatrick; 14th March 2014 at 12:00 AM.)
#215  
ludatrick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 131
Join Date: May 2007
Location: Port-au-Prince
Quote:
Originally Posted by DeekeiSil80 View Post
What are you running on? Which Rom, baseband, and all that.
I'm on original sense Rom, 4.4.2 all the defaults value except that I'm bootloader unlocked and s off

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
DeekeiSil80
Old
#216  
DeekeiSil80's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Oct 2013
Location: SoCal, CA
OK what hboot are you on? Im on 1.44 have you tried flashing ruu back to 1.29.651.10? And run on 1.00.20.0315 baseband? I just got my one working with ATT last night I was working on it until 5 in the morning. I have voice, data, SMS, and mms. This is what I posted earlier todayhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2386703&page=41
 
ludatrick
Old
#217  
ludatrick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 131
Join Date: May 2007
Location: Port-au-Prince
Quote:
Originally Posted by DeekeiSil80 View Post
OK what hboot are you on? Im on 1.44 have you tried flashing ruu back to 1.29.651.10? And run on 1.00.20.0315 baseband? I just got my one working with ATT last night I was working on it until 5 in the morning. I have voice, data, SMS, and mms. This is what I posted earlier todayhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2386703&page=41
Here s how my bootloader looks like and I've tried all u mentioned above


Sent from my HTC One using Tapatalk
 
iBowToAndroid
Old
#218  
iBowToAndroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 308
Join Date: Nov 2010
Location: Twin Cities MN
Quote:
Originally Posted by ludatrick View Post
Here s how my bootloader looks like and I've tried all u mentioned above


Sent from my HTC One using Tapatalk
Radio needs to be release version - I think that's the only one that doesn't block domestic carriers.
ghostvzwdev (stock rooted)
m7spr (stock rooted)
manta (stock rooted)
Follow me on Twitter
Email/Hangouts
Google+
 
ludatrick
Old
#219  
ludatrick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 131
Join Date: May 2007
Location: Port-au-Prince
Quote:
Originally Posted by iBowToAndroid View Post
Radio needs to be release version - I think that's the only one that doesn't block domestic carriers.
Yeah I'm definitely a victim of blocked domestic carrier

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
iBowToAndroid
Old
#220  
iBowToAndroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 308
Join Date: Nov 2010
Location: Twin Cities MN
Quote:
Originally Posted by ludatrick View Post
Yeah I'm definitely a victim of blocked domestic carrier

Sent from my HTC One using Tapatalk
Just downgrade
ghostvzwdev (stock rooted)
m7spr (stock rooted)
manta (stock rooted)
Follow me on Twitter
Email/Hangouts
Google+

Tags
htc one, sim, sprint, unlock
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes