S6 Pre-orders on T-Mobile are Arriving

T-Mobile appears to be first off the mark with delivering the S6, as some customers are already … more

Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] xperia t 4.3 push notifications

8th March 2014, 10:00 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
68 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
hi guys,

since the update to the 4.3 firmware, i'm not getting push notifications for facebook, skype etc. k9 mail and sms apps work just fine. i've added my accounts properly (google facebook etc.). tried disabling timescape and the sony social crap but that didn't help. i have no such problems on aftermarket roms (omni, cm).

i also downloaded push notification tester, and i can confirm that nothing happens after step 3 (trigger notification).

am i the alone with this? if not, is there a fix?
8th March 2014, 11:39 PM   |  #2  
WhiteNeo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,594
 
1,905 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by bamdadkhan

hi guys,

since the update to the 4.3 firmware, i'm not getting push notifications for facebook, skype etc. k9 mail and sms apps work just fine. i've added my accounts properly (google facebook etc.). tried disabling timescape and the sony social crap but that didn't help. i have no such problems on aftermarket roms (omni, cm).

i also downloaded push notification tester, and i can confirm that nothing happens after step 3 (trigger notification).

am i the alone with this? if not, is there a fix?

Got Google Play Services up and running? I noticed that when removing or disabling this app, you will no longer receive Push notifications..

Sent from my LT25i using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to WhiteNeo For This Useful Post: [ View ]
8th March 2014, 11:42 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
68 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by WhiteNeo

Got Google Play Services up and running? I noticed that when removing or disabling this app, you will no longer receive Push notifications..

Sent from my LT25i using xda app-developers app

well, i always disable that invasive crap, but yeah, i did a test with play services enabled and updated - no luck.
8th March 2014, 11:52 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
68 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
btw it's also disabled on my cm10.1 rom and i have no problems receiving notifications.
11th March 2014, 10:16 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
68 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
UPDATE: seems to work on the new 9.2.A.1.199 firmware. i don't know if it's because of the new firmware or something i've changed (i've only restored user apps+data), but google play services is definitely disabled. ^^
12th March 2014, 11:07 AM   |  #6  
WhiteNeo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,594
 
1,905 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by bamdadkhan

UPDATE: seems to work on the new 9.2.A.1.199 firmware. i don't know if it's because of the new firmware or something i've changed (i've only restored user apps+data), but google play services is definitely disabled. ^^

Well, when I disable Play Services, push notifications stop working..
But glad you got it to work

Sent from my Xperia V using Tapatalk.
12th March 2014, 11:17 AM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
68 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
lol the consistency. : ) thanks for your help, though.
12th March 2014, 12:54 PM   |  #8  
WhiteNeo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,594
 
1,905 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by bamdadkhan

lol the consistency. : ) thanks for your help, though.

Any time, mate!

Sent from my Xperia V using Tapatalk.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes