Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,687 Members 40,557 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Instal ROM to fix responsive buttons?

Tip us?
 
Krikke001
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2014
Default [Q] Instal ROM to fix responsive buttons?

Hi XDA communtiy,

I've been breaking my head with the following question:

My responsive buttons stopt working.
It goes better after a factory reset, but then again. No home, back button...

It is a real pain in the *ss.
I don't think it is a hardware problem, more a software problem...

Do you think that if I install a ROM on my device this would clear my problem?

Does anybody has the same problem?
It began shortly after the android update 4.1.1.

Greetings,

Krikke
 
AkumDX
Old
(Last edited by AkumDX; 12th March 2014 at 01:13 PM.)
#2  
AkumDX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 116
Posts: 330
Join Date: Aug 2012
Location: Core of DesireX

 
DONATE TO ME
Hope you didn't dropped your phone?



You can try the roms f you want ...(Dn't forget to backup)
Current phone:

HTC DesireX with BeatsAudioŽ
 
Krikke001
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by AkumDX View Post
Hope you didn't dropped your phone?


What do you mean, are the responsive buttons know to break?
No serieus droppings happend, just the occasionally slip!

I also have a second device were the top screen is cracked, maybe put the two together in one?
 
dansou901
Old
#4  
Recognized Contributor
Thanks Meter 874
Posts: 2,353
Join Date: Apr 2012
Location: Aachen
Quote:
Originally Posted by Krikke001 View Post
What do you mean, are the responsive buttons know to break?
No serieus droppings happend, just the occasionally slip!

I also have a second device were the top screen is cracked, maybe put the two together in one?
Yeah, you can try inserting the screen assembly of your current device into the one with cracked screen, if the responsive buttons are working correctly there and you don't need the second phone. Otherweise I don't know, can't really call it a software issue. What about logcats?
Current device: Oneplus One 64 GB Sandstone Black
No support via PM! Please ask in a public thread, I'll help you as much as I can.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes