Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Seemingly lost GPS on 4.3 Rom..

OP Mystique

10th March 2014, 04:49 AM   |  #1  
Mystique's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 351
 
1,302 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
My GPS was not fast to sync no matter what I did.. In 4.1.2 TW.

I tightened the screws, tweaked the config, etc.. But Waze and other GPS apps would eventually lock and everything would be fine.. Just had to be patient..

I upgraded to Old&Slow 4.3, which is great; but my GPS now never gets a lock.

All the options are set in settings -> Iocations.. But Waze doesn't even detect the GPS anymore..

And GPS Status (from play store) also never got a lock after an hour of changing ntp servers and rebooting..
Also Phone Info Tool no longer works in 4.3 so I am now stuck with 4G, as I can no longer force 3G..

I would be open to suggestions on either problem..

Thanks in advance.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
10th March 2014, 05:51 AM   |  #2  
SlimSnoopOS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,036
 
5,597 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I use GPS test and have reset the AGPS once to resolve a GPS issue that occurred for me once before. Have you done this through any app? Usually tightening the screws has helped folks or you could go the Odin route.
12th March 2014, 07:16 PM   |  #3  
Mystique's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 351
 
1,302 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Today.. The GPS is infallible..

I can not explain why..

It is faster than it has ever been..

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes