FORUMS

[Q] Is Anyone Else Having The Same USB Connectivity Issue

Thanks Meter: 4
 
By H0B0onDRUGS2, Junior Member on 12th March 2014, 11:35 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
This has happened to my first and second KFHDXs. I'm sure I might not be the only having this issue so I hope this helps those encountering the same issue. Just thought the Troubleshooting Forum doesn't get as much traffic as this Forum does. And yes uninstalling drivers, re-installing drivers,
using different USB cables, and different PCs, and still getting the same issue in a different way now.


I posted the details in the Kindle Fire HDX 7" & 8.9" Q&A, Help & Troubleshooting Forum if anyone else is having the same issue or knows a solution. Thank you.

Link: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2679696

EDIT: The issue was resolved. So any clue on how to delete this post/thread to reduce questions and increase helpful rooting help?
Last edited by H0B0onDRUGS2; 13th March 2014 at 01:25 AM. Reason: I resolved the issue myself
 
 
13th March 2014, 04:45 PM |#2  
Senior Member
Flag cincinnati
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by H0B0onDRUGS2

This has happened to my first and second KFHDXs. I'm sure I might not be the only having this issue so I hope this helps those encountering the same issue. Just thought the Troubleshooting Forum doesn't get as much traffic as this Forum does. And yes uninstalling drivers, re-installing drivers,
using different USB cables, and different PCs, and still getting the same issue in a different way now.


I posted the details in the Kindle Fire HDX 7" & 8.9" Q&A, Help & Troubleshooting Forum if anyone else is having the same issue or knows a solution. Thank you.

Link: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2679696

EDIT: The issue was resolved. So any clue on how to delete this post/thread to reduce questions and increase helpful rooting help?

i would say the mods would do that for you but this forum seems not have have one lol ,,and from reading your other posts,,,it was never the usb port and just not having the proper drivers installed for adb to work and for the mtp to work ,,,,,is it just me or does everyone hate mtp ???
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes