FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] GPS will not lock on?

1,137 posts
Thanks Meter: 179
 
By greekunit690, Senior Member on 7th January 2014, 03:39 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th January 2014, 01:32 AM |#11  
TBayTom's Avatar
Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 120
 
More
You just flash the MDL modem via odin or Safestrap? Is this ok to do over MK2?

edit: You are a life saver... Flashing the MDL modem with safestrap/twrp fixed my gps!!!!!!
Last edited by TBayTom; 8th January 2014 at 01:58 AM.
 
 
8th January 2014, 02:10 AM |#12  
greekunit690's Avatar
OP Senior Member
Flag Islandia, NY
Thanks Meter: 179
 
Donate to Me
More
My phones originally mdb and I never let it update so I just used twrp

Sent from my SGH-I337 using Tapatalk 2
27th February 2014, 10:59 PM |#13  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by greekunit690

My phones originally mdb and I never let it update so I just used twrp

Sent from my SGH-I337 using Tapatalk 2

So the flash to MDL fixed your problm?

I have the same issue and i'm on MDB right now.
28th February 2014, 12:26 AM |#14  
greekunit690's Avatar
OP Senior Member
Flag Islandia, NY
Thanks Meter: 179
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by turtle*

So the flash to MDL fixed your problm?

I have the same issue and i'm on MDB right now.

Yeah

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
28th February 2014, 03:52 AM |#15  
RockRatt's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,713
 
More
I had the same problem with MK2, I needed it yesterday and gps wasn't working. Now I am on NB1 and it locked good and fast.

Sent From My Spiderman,Ironman,Red,Dark Blue,Green, GreyedOut BadAss Themed I337
28th February 2014, 12:34 PM |#16  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by greekunit690

Yeah

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Sadly MDB to MDL didn't work for me.
13th March 2014, 01:25 AM |#17  
gadget069's Avatar
Senior Member
Flag Duluth
Thanks Meter: 166
 
More
Flashed MDL on mk2 and GPS is back.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes