Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,412 Members 45,151 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

4.19.401.8 ruu help

Tip us?
 
cabasse_tronic
Old
#11  
cabasse_tronic's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 190
Join Date: Jun 2010
managed to S-OFF using firewater, after installing a custom rom.. in this moment i'm confused if going back to stock (s-on, etc, etc) or keeping the AHD soft.. it has with 200mb more free ram.. guys.. give me a hint
 
Uxepro
Old
#12  
Uxepro's Avatar
Member
Thanks Meter 20
Posts: 76
Join Date: Oct 2013
Location: Impruneta

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cabasse_tronic View Post
managed to S-OFF using firewater, after installing a custom rom.. in this moment i'm confused if going back to stock (s-on, etc, etc) or keeping the AHD soft.. it has with 200mb more free ram.. guys.. give me a hint


If you installed ARHD 51 keep it, it's better than stock
|| 32GB || ARHD 71.1 || Android 4.4.3 || Sense 6 || Firmware 6.06.401.1 ||
|| S-Off || Unlocked || HBOOT 1.57 || TWRP 2.7.1.1 || Kernel ElementalX 16.0||
 
cabasse_tronic
Old
#13  
cabasse_tronic's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 190
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Uxepro View Post
If you installed ARHD 51 keep it, it's better than stock
i like it.. but on my mind is stock.. i've got problems with my old phone (htc one x) with custom rom, but it was carier dependent and wouldn't recieve OTAs
 
bigpeet666
Old
#14  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 54
Join Date: Jun 2011
Have you tried flashing the RUU your device came with? Then OTA update to latest
 
cabasse_tronic
Old
#15  
cabasse_tronic's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 190
Join Date: Jun 2010
now i'm on custom rom, S-OFF, Unlocked, Rooted and hboot downgraded (1.44) so at this point i can flash the ruu.exe for my htc one (x.401.x.x) but still i don't know if i'll manage to get it back to the Cosmote rom (had some cool programs installed on it)..
 
alray
Old
#16  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 942
Posts: 2,423
Join Date: May 2012
Location: Montreal

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cabasse_tronic View Post
now i'm on custom rom, S-OFF, Unlocked, Rooted and hboot downgraded (1.44) so at this point i can flash the ruu.exe for my htc one (x.401.x.x) but still i don't know if i'll manage to get it back to the Cosmote rom (had some cool programs installed on it)..
if you want to go back to stock and you have s-off and 1.44 hboot then the only thing you need to do is to download and run the 1.28.401.7 ruu.exe from htc1guru.com

it will wipe your phone and restore to stock rom and stock recovery. you will still be s-off. Just don't forget that if you want to remove the tempered flag, you should do it before the ruu
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cabasse_tronic
Old
#17  
cabasse_tronic's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 190
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by alray View Post
if you want to go back to stock and you have s-off and 1.44 hboot then the only thing you need to do is to download and run the 1.28.401.7 ruu.exe from htc1guru.com

it will wipe your phone and restore to stock rom and stock recovery. you will still be s-off. Just don't forget that if you want to remove the tempered flag, you should do it before the ruu
is there a problem if i keep my phone s-off for warranty???
 
y2jdmbfan
Old
#18  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 287
Join Date: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by cabasse_tronic View Post
managed to S-OFF using firewater, after installing a custom rom.. in this moment i'm confused if going back to stock (s-on, etc, etc) or keeping the AHD soft.. it has with 200mb more free ram.. guys.. give me a hint
How did you get firewater to work? Which steps? I seems to have the same getvar info as you, but I can't get it to work...

Thanks!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Control Your Toast Notifications with SlicedToasts

Toasts are delicious, even in their Android flavor. In Android, toast doesn’t lead … more

Rotation Lets You Take Full Control of Your Device’s Orientation Settings

To be brutally honest, the native options for screen … more

Change the Alarm Icon in the Status Bar with Xposed

It’s hard to find a more hated object than your alarm clock. They wake us up nearly … more

Return to Outer Space Outer Space with Ship Up Game

Since the release of Flappy Birds, we’ve had the “fortune” to see … more