Post Reply

P3110 - unkonwn device on Windows7 with CM11

OP wojok040

12th March 2014, 06:35 PM   |  #1  
wojok040's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
When I conect my GT-P3110 (Cyanogenmod 11) to my Windows 7 computer computer can't even see the tab or just show massage "unkown device". What's more on my tab I don't even have any notification about conecting and menu to choose type of conection (mass storage or camera).
12th March 2014, 11:19 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
151 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by wojok040

When I conect my GT-P3110 (Cyanogenmod 11) to my Windows 7 computer computer can't even see the tab or just show massage "unkown device". What's more on my tab I don't even have any notification about conecting and menu to choose type of conection (mass storage or camera).

check usb debugging in developer options
to enable devoleper options go to about devices in setting and tap build date 10 times
make sure you have the latest samsung usb drivers
12th March 2014, 11:24 PM   |  #3  
wojok040's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by 150208

check usb debugging in developer options
to enable devoleper options go to about devices in setting and tap build date 10 times
make sure you have the latest samsung usb drivers

I've got newest driver on my computer, and last nightly on my tab. On debbuging mode, computer conects to Tab, so on hardware level everything should be ok. I'm just unable to connect it normally, tab just play signal of pluging-in cable, but isn't charging, and as I said don't show connection notification.
13th March 2014, 04:27 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
151 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by wojok040

I've got newest driver on my computer, and last nightly on my tab. On debbuging mode, computer conects to Tab, so on hardware level everything should be ok. I'm just unable to connect it normally, tab just play signal of pluging-in cable, but isn't charging, and as I said don't show connection notification.

the notification shows in status bar on me. shows usb debugging, click to deactivate.
maybe clean flash will fix yours.
13th March 2014, 11:04 AM   |  #5  
wojok040's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Okay the solution is very simple <facepalm>
In settings > Storage > USB connection
None of the options had been chosen. I had to select one of them, and now it works normally.
Thanks for help.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes