FORUMS

[Bug report] Front camera image messed when recording video

Thanks Meter: 1
 
By Acir, Junior Member on 12th March 2014, 06:34 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I'm using the latest Nightly of Omni Rom 4.4.2-20140312-i9300-NIGHTLY in my Galaxy S3 i9300.

When I switch to front camera and record a video, the image is all messed up (see attachment). Although, the recorded video is fine. This happens only when recording a video using the front camera.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WIN_20140312_122630.JPG
Views:	339
Size:	64.5 KB
ID:	2627045   Click image for larger version

Name:	WIN_20140312_122630.JPG
Views:	339
Size:	64.5 KB
ID:	2627045  
 
 
13th March 2014, 06:06 AM |#2  
jeffsf's Avatar
Recognized Contributor
Flag San Francisco
Thanks Meter: 981
 
Donate to Me
More
Looks like the height and width dimensions are flipped relative to what they should be. Check your libcamera or equivalent.

---
Posted from whatever phone booted today
13th March 2014, 01:18 PM |#3  
OP Junior Member
Flag Cascavel
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by jeffsf

Looks like the height and width dimensions are flipped relative to what they should be. Check your libcamera or equivalent.

---
Posted from whatever phone booted today

Thanks for the answer. I was hoping this could reach the developers, since I'm no familiar with the code neither have an idea of how to do this.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes