Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Root suddenly lost on reboot, 4.3 stock

OP doclorenzo

12th February 2014, 11:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
25 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Running stock 4.3 MK9, bootloader MJ5.
Experienced at least 10 times, that root is suddenly lost on reboot.
Have to reroot with CWM.
Any ideas to why this is happening?
Knox disabled.


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
13th February 2014, 12:02 AM   |  #2  
zigzoo's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1,866
 
919 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by doclorenzo

Running stock 4.3 MK9, bootloader MJ5.
Experienced at least 10 times, that root is suddenly lost on reboot.
Have to reroot with CWM.
Any ideas to why this is happening?
Knox disabled.


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

root, than convert supersu as system app
also try to delete all knox files ; read here
13th February 2014, 01:05 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
25 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Thanks for replying..
Already installed as system app.
Knox completely disabled with TB, but not deleted..
Strange thing is that it happened a lot one month ago after upgrade to 4.3, then worked fine for a long time, now happened twice in two days..


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
13th February 2014, 05:03 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
280 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by doclorenzo

Thanks for replying..
Already installed as system app.
Knox completely disabled with TB, but not deleted..
Strange thing is that it happened a lot one month ago after upgrade to 4.3, then worked fine for a long time, now happened twice in two days..


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

Either some app triggering this or u might cleaned the cache. ..
13th February 2014, 07:37 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Jodhpur
Thanks Meter: 28
 
128 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Wink Try This Method..
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2628420
13th February 2014, 09:13 AM   |  #6  
zigzoo's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1,866
 
919 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by doclorenzo

Thanks for replying..
Already installed as system app.
Knox completely disabled with TB, but not deleted..
Strange thing is that it happened a lot one month ago after upgrade to 4.3, then worked fine for a long time, now happened twice in two days..


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

try to root using dr.ketan multitool
Last edited by zigzoo; 13th February 2014 at 09:16 AM.
28th February 2014, 10:06 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
25 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Hmm, still not solved, and actually getting worse, now I loose root quite often on reboot, not every time however..
Supersu is kept, but reports binary missing.

Rerooting with cwm/philz, but this also only occasionally works, sometimes having to reroot 4 times to get it to work.

When succesfully rooted, supersu installed as system app, but does not help..

Cannot get drketans multitool working - hangs after pressing next (sometimes before that).
Edit: got multitool basic to work, advance version crashes, but the basic version works. Rooting with this did not work however, still missing binary on reboot.

Any suggestions to what could be the culpritt here?

Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
Last edited by doclorenzo; 28th February 2014 at 03:52 PM.
28th February 2014, 07:55 PM   |  #8  
simonbuschers's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
70 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
im having the same issue , running DN3 rom 3.2.1 android 4.3 with mj5 bootloader.
i have also tried dr ketan multitool and it didnt work for me.

thanks in advance
28th February 2014, 08:19 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
25 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by simonbuschers

im having the same issue , running DN3 rom 3.2.1 android 4.3 with mj5 bootloader.
i have also tried dr ketan multitool and it didnt work for me.

thanks in advance

Okay so, different rom, same bootloader.

Do you use any of the following: avast antivirus, wanam xposed module, afwall+ ?
Have you frozen or deleted knox?
Using philz recovery?

Mine did not really do this until after having installed mj5 bootloader, but with the old 4.1.2 bootloader I experienced a lot of sudden reboots and force closes.
Dont know if it could be the bootloader causing the root problem. Or knox still doing something at boot?

John


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
13th March 2014, 05:59 PM   |  #10  
simonbuschers's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
70 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by doclorenzo

Okay so, different rom, same bootloader.

Do you use any of the following: avast antivirus, wanam xposed module, afwall+ ?
Have you frozen or deleted knox?
Using philz recovery?

Mine did not really do this until after having installed mj5 bootloader, but with the old 4.1.2 bootloader I experienced a lot of sudden reboots and force closes.
Dont know if it could be the bootloader causing the root problem. Or knox still doing something at boot?

John


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

sorry to answer so late.
1. I flashed SuperSU V1.93 CWM
2. thenrebooted
3. go to play store and let SuperSU update ( if needed )

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes