Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,865 Members 44,569 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Htc one x 4.0.4 not showing available update! Plss help

Tip us?
 
Er.28515
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2012
Default Htc one x 4.0.4 not showing available update! Plss help

Hi frendz
i brought htc one x not at&t...its just htc one x
its android 4.0.4 htc sense 4.1 software no. 2.17.401.2
baseband version 2.1204.135.2
but it is not showing available update saying after checking...your phone is up to date
i am really disappointed...pls help
 
manne48
Old
#2  
manne48's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 427
Posts: 1,015
Join Date: Sep 2011
Location: Bielefeld

 
DONATE TO ME
Is it a locked device,what recovery is present?

gesendet mit dem HTC One x!
 
One-M8-Master
Old
#3  
One-M8-Master's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2197
Posts: 6,298
Join Date: May 2012
Location: Germany :)
The recovery has nothing to do with availability of updates.....maybe it's a rooted stock Rom or so which couldn't connect to HTC server...and if completely stock try a full wipe and try to update then...

But also say if it's locked device or not

Gesendet von meinem HTC One X mit Tapatalk
Its simple read before asking and use the search button and always be thankful its FREE!!!

Devices : HTC HD2 (Sold/broken), HTC One X (has my sister now), HTC One M8 (current) (changing roms always after few weeks of use and testing)

 
Er.28515
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by One-X-master View Post
The recovery has nothing to do with availability of updates.....maybe it's a rooted stock Rom or so which couldn't connect to HTC server...and if completely stock try a full wipe and try to update then...

But also say if it's locked device or not

Gesendet von meinem HTC One X mit Tapatalk
Dear frend

its my brand new phone
i wanted official update
as i read on gsmarena that it upgradable to jelly bean
though first it is updated to slightly hihger sense version.....android is still 4.0.04......and now saying ur phone is up to date....i hvnt rooted it yet
 
One-M8-Master
Old
#5  
One-M8-Master's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2197
Posts: 6,298
Join Date: May 2012
Location: Germany :)
Try a full wipe or delete the cache in all apps and frameworks in settings/apps ..then reboot and it should work...there is a solution like that ...if it's a bit wrong Google it...easy to find!

Gesendet von meinem HTC One X mit Tapatalk
Its simple read before asking and use the search button and always be thankful its FREE!!!

Devices : HTC HD2 (Sold/broken), HTC One X (has my sister now), HTC One M8 (current) (changing roms always after few weeks of use and testing)

 
Thant
Old
#6  
Thant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 432
Posts: 1,351
Join Date: Apr 2010
Location: Sofia
Quote:
Originally Posted by Er.28515 View Post
Dear frend

its my brand new phone
i wanted official update
as i read on gsmarena that it upgradable to jelly bean
though first it is updated to slightly hihger sense version.....android is still 4.0.04......and now saying ur phone is up to date....i hvnt rooted it yet
Give me the result from command fastboot getvar version-main
If my post help you a click on Thanks would be nice

YOU ARE A NOOB CLICK HERE OR YOU ARE COMPLETE NOOB CLIK HERE

Device: HTC One X 32GB
CID: HTC__032
HBOOT: 1.72
KERNEL: lONELyX #023 LM_UV
ROM: lONElyX 1.0.1 with modification
 
One-M8-Master
Old
#7  
One-M8-Master's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2197
Posts: 6,298
Join Date: May 2012
Location: Germany :)
Quote:
Originally Posted by Thant View Post
Give me the result from command fastboot getvar version-main
Hey thant, he already wrote he has 2.17.401.x ...and because he is locked he can't have another main version in phone...maybe he as superCID...then no wonder why he doesn't get new update...but I think that's not the case

Gesendet von meinem HTC One X mit Tapatalk
Its simple read before asking and use the search button and always be thankful its FREE!!!

Devices : HTC HD2 (Sold/broken), HTC One X (has my sister now), HTC One M8 (current) (changing roms always after few weeks of use and testing)

The Following User Says Thank You to One-M8-Master For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Thant
Old
(Last edited by Thant; 11th March 2014 at 01:44 PM.)
#8  
Thant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 432
Posts: 1,351
Join Date: Apr 2010
Location: Sofia
Quote:
Originally Posted by One-X-master View Post
Hey thant, he already wrote he has 2.17.401.x ...and because he is locked he can't have another main version in phone...maybe he as superCID...then no wonder why he doesn't get new update...but I think that's not the case

Gesendet von meinem HTC One X mit Tapatalk
Sorry I didn't see this where he mention the main version. In this case he must try to run again the same RUU 2.17.401.2. He have locked bootloader and just to run again the same RUU for the same main version and check again for update.

Quote:
Originally Posted by Er.28515 View Post
Dear frend

Or give us the result from command fastboot getvar all and check maybe he is ENDEAVORU XE not Endeavoru PVT. The XE edition have this problem
If my post help you a click on Thanks would be nice

YOU ARE A NOOB CLICK HERE OR YOU ARE COMPLETE NOOB CLIK HERE

Device: HTC One X 32GB
CID: HTC__032
HBOOT: 1.72
KERNEL: lONELyX #023 LM_UV
ROM: lONElyX 1.0.1 with modification
 
Er.28515
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by thant View Post
sorry i didn't see this where he mention the main version. In this case he must try to run again the same ruu 2.17.401.2. He have locked bootloader and just to run again the same ruu for the same main version and check again for update.




Or give us the result from command fastboot getvar all and check maybe he is endeavoru xe not endeavoru pvt. The xe edition have this problem
hi frendz i switched un to recovery mood and then restart..now am able to update......thanks...now it is android 4.2.2
but not able to fullly zoom any image means till max limit is it bug of sense 5

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...