Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

System ui problem

OP deepside_dj

13th March 2014, 12:22 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
52 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Hi guys. Recently I encountered a problem with my Orange Reyo/ ZTE Blade Q Maxi. Yesterday, out of the blue, when my battery came down to 15%, I got the "Unfortunatelly, system ui has stopped" error. I mention that the phone is rooted with Framaroot and Boromir exploit. Also, i tried to wipe the data cache and reset to factory settings through the hard keys combination but even that didn't solve the problem.

Any solutions guys?
13th March 2014, 08:56 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
52 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by deepside_dj

Hi guys. Recently I encountered a problem with my Orange Reyo/ ZTE Blade Q Maxi. Yesterday, out of the blue, when my battery came down to 15%, I got the "Unfortunatelly, system ui has stopped" error. I mention that the phone is rooted with Framaroot and Boromir exploit. Also, i tried to wipe the data cache and reset to factory settings through the hard keys combination but even that didn't solve the problem.

Any solutions guys?

Nevermind, sorted it out by flashing the stock rom. Thread closed
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes