Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,867 Members 41,445 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Touchpad CM 10.1 sound issues

Tip us?
 
Jinjur
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Oct 2011
Question [Q] Touchpad CM 10.1 sound issues

Hi everyone,

Was having some bother with my CM9 TP lately......things like apps not updating complaining about storage space etc (which should not have been an issue at all, 32Gb TP with the storage space fix bumped)

Anyway, chose to completely uninstall CM and WebOsDoctor it back to 3.0.5.

First issue, in webos....no matter what i do, i cannot install things from the HP store.....constantly getting "install failed".....i thought a doctor would sort everything out?

Anyway, I followed the superb guides here to push on 10.1-20131210-snapshot-vpn-tenderloin as outlined by Roland.

Now....all went swimmingly, surprisingly easy these days, but i have one issue that is niggling me and that is with the sound.

When i installed, the sound was absolutely fine....was well happy with that ROM.

However, i have noted that the sound only works for a short while and then stops. Is this a known issue with the above ROM and is there a fix available?

Apologies if this has been asked before and i have searched, but as yet i have not found an answer for my situation

Thanks guys
Andy
 
sstar
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 434
Posts: 1,214
Join Date: Apr 2012
Location: Brighton
Please read this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2329264 it will explain how to update your Root certificate for webOS.

Hope this helps.
The Following User Says Thank You to sstar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jinjur
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Oct 2011
Hi buddy,

Thanks for this......i have tried the step outlined but still i get "install failed" when updating adobe, quickoffice etc



A
 
RolandDeschain79
Old
#4  
RolandDeschain79's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 922
Posts: 503
Join Date: Apr 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Jinjur View Post
Hi buddy,

Thanks for this......i have tried the step outlined but still i get "install failed" when updating adobe, quickoffice etc



A
Reboot after installing the patch, then use the internal pro app to check if its installed. Its all covered in the instructions.
 
autarim
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Jinjur View Post
...

However, i have noted that the sound only works for a short while and then stops. Is this a known issue with the above ROM and is there a fix available?

....
Hey, I have the same problem. Tried several versions of cm over the last years but allways lost the sound after a couple of minutes. It seems like this is a known issue but I have never heard of a solution to it. Does anybody know how to get rid of this frustrating issue?

Everything works absolutely fine on webos, so I think it is not a hardware problem.

Thanks
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes