5,595,196 Members 45,671 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Root Tool] Cydia Impactor! UPDATE 02/01/14

Tip us?
 
dfa7
Old
#11  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 72
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by AHLASSICH View Post
Thank you UltraGamerHD. Enabling USB is a given. Like I mentioned, I was able to copy to both internal and external sd cards from my PC. I think that means USB is enabled. I guess you install Impactor on the PC, plug the tablet into USB and make sure USB is enabled and then run the impacter.exe. I still get device not found error. I also tried installing SuperUser SU using an UPDATE.zip thru the recovery mode. It appeared to run just fine then heartbreak, I got "Installation Aborted". Several people have gotten root so I know it can be done. At the moment, nothing is working for me. The only thing I haven't tried is the ADB approuch. I don't know how to use it. I have JS Terminal from the app store installed. Maybe someone can give me a link to step by step input instructions for using the terminal to get root.

Side question: I installed ES File Explorer and I am able to open the system folder and see xbin and open xbin. I see busybox and sqlite3 amoung other files in the xbin folder. I do not see an su file though. I thought you could not open system without root. Do I have root and not know it? Anybody have any idea whats going on with my tablet? I am running windows 8.1 on my PC. I don't know if that is relavant or not.
"If you are on Windows, you may have to install a device driver to talk to your device over USB. If your device is not detected, use Impactor's USB Driver Scan feature to attempt to automatically construct and install a driver for your device".
 
LordManhattan
Old
#12  
LordManhattan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5425
Posts: 14,496
Join Date: Oct 2007
Location: Kepler-34b
Quote:
Originally Posted by AHLASSICH View Post
I thought you could not open system without root.
You can read, but not write to the system partition if you're not rooted.
 
I DO NOT RUN A SUPPORT LINE THROUGH PERSONAL MESSAGES,
SO PLEASE DO NOT PM ME ABOUT HELP (*COUGH* UNLESS I KNOW YOU *COUGH*).

THANK YOU, AND PLEASE HAVE A COOKIE ON YOUR WAY OUT.


 
slaveinc
Old
#13  
slaveinc's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 46
Join Date: Jun 2008
My device shows up in device manager and I have usb debuging on but it keeps saying device not found?
 
funky0308
Old
#14  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4200
Posts: 5,069
Join Date: Aug 2012
Location: Osijek

 
DONATE TO ME
Anyone tried this on Z1 (534 firmware)?
It should (theoretically) work...

Sent from my C6903 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to funky0308 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
slaveinc
Old
#15  
slaveinc's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 46
Join Date: Jun 2008
Any help would be greatly appreciated.
 
UltraGamerHD
Old
#16  
UltraGamerHD's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 479
Posts: 615
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by slaveinc View Post
Any help would be greatly appreciated.
You need to install ADB Drivers. Google Universal ADB drivers and you should find it. I think you might be able to use the driver package provided by Flashtool.

Sent from my C1505 using Tapatalk
My Device

Sony Xperia E (C1505)

Bootloader Status: Yes

ROM: Xboost
 
slaveinc
Old
#17  
slaveinc's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 46
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by UltraGamerHD View Post
You need to install ADB Drivers. Google Universal ADB drivers and you should find it. I think you might be able to use the driver package provided by Flashtool.

Sent from my C1505 using Tapatalk
I will try that. Thanks.

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

It says they are already installed. It shows up in device manager.
 
UltraGamerHD
Old
#18  
UltraGamerHD's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 479
Posts: 615
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by slaveinc View Post
I will try that. Thanks.

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

It says they are already installed. It shows up in device manager.
Enable USB Debugging

Sent from my C1505 using Tapatalk
My Device

Sony Xperia E (C1505)

Bootloader Status: Yes

ROM: Xboost

Tags
cydia, impactor, key, master, root
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...