Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] PLEASE HELP!! No OS after wipe

OP santiolaya91

9th March 2014, 08:09 PM   |  #21  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,107
 
6,253 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by santiolaya91

I don't have any option that says Other devices - ONE
just the ones i listed before.
I don't know if this helps in any way but i when to fastboot and the on CMD typed fastboot devices and it showed up, but if i go to twrp ADB sideload and type adb devices it doesn't show my device.

Quote:

When its off: under USB controllers as Unknown device

have you disabled "Settings -> Power -> Fast boot"?


in either case it should show up as "Android ... -> My HTC"
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ View ]
9th March 2014, 11:34 PM   |  #22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by nkk71

have you disabled "Settings -> Power -> Fast boot"?


in either case it should show up as "Android ... -> My HTC"


I have no operative system so I cant disable anything.
im still trying to find and install the drivers but I cant find a way
12th March 2014, 09:55 PM   |  #23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
ok so it finally recognized the device and when I finish doing everything it says
MD5 file not found
file is corrupted!

I cant even flash the rom via OTG cable
it says:
cant open zip file

any suggestions?
how do i fix the MD5 problem
12th March 2014, 10:48 PM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 443
 
1,801 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Re-download the file. Its corrupted.
13th March 2014, 01:22 AM   |  #25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

Re-download the file. Its corrupted.

I dont think is that, I downloaded from HTC developers, and its the second file that I try.
is there any configuration to the md5?
15th March 2014, 12:21 AM   |  #26  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
so thank you very much every one that helped me! i fixed he problem by buying an otg cable and downloading from here http://android-revolution-hd.blogspo...-site-var.html
thank you very much
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes