Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

[Q] Acer Iconia A1-810, how to recovery from bootloop ?

OP Thidney

Prev Previous Post   Next Post Next
15th March 2014, 12:58 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Good day dear friends,

I'm here because I need help to install a stock image on my Acer Iconia A1-810 tablet, I've been stucked in a bootloop, because I failed at rooting it. I`ve just tried everything related to fix bootloop on this forum!!

I'm trying root with this thread : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2240029. I did download my rooted FW (prerooted FW is RV27RC03_WW_GEN1) and tried root with Toolkit in Windows 7. I did everything according to the instructions, toolkit after root wrote "You have succesfully rooted yout device", so I restart my tablet and after I get bootloop...

For fix a bootloop I tried countless attempt.
A) I downloaded a stock image RV27RC03_WW_GEN1 and install with recovery mode (I tried install this stock image after rename to : 1) system.image.gz to update.zip; 2) system.image.gz to system.image.gz.zip;
3)I did decompress system.image.gz and file system.img compress to update.zip and second compress to system.zip ) so this four files I tried install by recovery mode, but each install gave me a error mesage "check.partition.size=[__PROP _UNDEFINED__]", and installation aborted.
I tried this with many WW_GEN stock image but only gave me error message.

B) After bootloop, I tried root/unroot with toolkit to stock image but tablet has problem with ADB conection (error message:"Trying to establish ADB Connection...
E: Couldn't connect to your Acer Iconia A1-810 / A1-811 over adb. Plug-In the device with USB-Debugging Mode turned on."
)
But now, with bootloop tablet can't get to USB-Debugging mode.

C) I tried a root from scratch in Kubuntu, but remained the same problem as in the case B. Tablet has problem with ADB conn.

I beg you for help and I will be grateful for any advice.
Sorry for my bad english.

Thank you very much, developers.
Thidney
Last edited by Thidney; 15th March 2014 at 06:52 PM. Reason: isn't resolved
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes