Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

RUU software can't find my device...help!

OP Drakeskakes

14th March 2014, 11:45 PM   |  #21  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,388
 
3,593 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Drakeskakes

I did sms backup/restore from my old phone, and moved the backup file to my new phone and did a restore. 30,000+ messages. The restore took about 10 minutes, but now when I open message it's very very very behind, and keeps crashing. Should I just let it run it's course?

lol why did you need to restore 30 000 sms?!

I don't know why your phone keeps crashing....
14th March 2014, 11:47 PM   |  #22  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
63 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
It has to do a lot with work. I was actually surprised it was that many.

The phone isn't crashing now, it's actually running pretty nice. It's just messages. I don't even know how to delete them now so I can just backup the last 3 months worth =/
15th March 2014, 06:26 AM   |  #23  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
63 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
So things are progressing. Now I can't downloaded apps from the app store over 3g but the Internet and Facebook work fine. There was a never ending status bar when the ROM installed saying "activating data network"
15th March 2014, 05:27 PM   |  #24  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,118
 
6,270 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by Drakeskakes

It has to do a lot with work. I was actually surprised it was that many.

The phone isn't crashing now, it's actually running pretty nice. It's just messages. I don't even know how to delete them now so I can just backup the last 3 months worth =/

Check out SMS Backup & Restore that will give you an xml file which you can put on your PC in a readable format.


Quote:
Originally Posted by Drakeskakes

So things are progressing. Now I can't downloaded apps from the app store over 3g but the Internet and Facebook work fine. There was a never ending status bar when the ROM installed saying "activating data network"

Check/edit/add your correct APN settings.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes