5,596,235 Members 35,685 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Announcement from djolivier: It finally boots!

[ROM][LB/UB][4.1.2] CyanogenMod 10

Tip us?
 
optic-XPERIA
Old
#211  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 99
Join Date: Jul 2012
it's possible that this rom will be stable? no beta


Send from my LT26i using tapatalk for Ipad
 
Olivier
Old
(Last edited by Olivier; 2nd March 2014 at 03:44 PM.)
#212  
Olivier's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1955
Posts: 1,527
Join Date: Nov 2011
Location: Linz

 
DONATE TO ME
It is possible, yes. But I firstly don't see a reason to do it (too much work but not enough time) and secondly, it depends on what you call a "BETA".
Like my work? Then please donate to me and my team.
Don't like it? Then tell me why.


 
optic-XPERIA
Old
#213  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 99
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by djolivier View Post
It is possible, yes. But I firstly don't see a reason to do it (too much work but not enough time) and secondly, it depends on what you call a "BETA".
Beta have more buggs than a stable version, the stable version has one or two buggs only but beta have more. I like CM10 but im not secure of this rom because is beta

Sent from my LT26i using XDA Premium 4 mobile app
 
S-AJAD
Old
#214  
S-AJAD's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 57
Join Date: Mar 2013
Location: mashhad
i really love this rom but i have recent app freezes,
this a big problem and i must reboot my phone every day.
i don't know how can i fix it.
my bootloader is open.
i like cm rom so i install fxp but i have some problem
velome up bug is a sample bug.and random lag ....
can you help me ?
tnx
 
zEaK47
Old
(Last edited by zEaK47; 7th March 2014 at 02:31 PM.)
#215  
zEaK47's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by piyush95 View Post
For random freezes..
Try this...
In build prop
Change this line
Debug.composition.type=dyn
To
Debug.composition.type=gpu
I had that promblem in cm10.1
tried this and didn't work still get the freeze
 
MantisEngine
Old
#216  
MantisEngine's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 340
Join Date: Nov 2010
Location: Įguilas
Been using this ROM for a few days and it looks pretty good, the only problem I've had is that the battery drains so fast due to the data, any idea if there's a solution for this problem?

Thanks and great work
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes