FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

menu button show in 4.4.2

15th March 2014, 06:42 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
why is it appears after update to 4.4.2 ?
how do i cancel it ?
thank you!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-03-15-18-48-39.jpg
Views:	1763
Size:	172.1 KB
ID:	2632383  
 
 
15th March 2014, 07:25 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
That is the way it's meant to be on android, the only reason it was missing was because people weren't used to it. The reason is galaxy phones with their crappy hardware buttons, considering you have onscreen navigation keys this button is equal essential and easy to use.
15th March 2014, 07:35 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Is the onscreen menu button still present in 4.4.2 or is it replaced by recent activity?
15th March 2014, 08:18 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is there a way to remove it?
16th March 2014, 05:37 PM |#5  
magestic1995's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 145
 
More
It's now stock to show all the time on Android 4.4 it's Google way to force company's to get rid of menu buttons and use Google. Which I Perfer since I hate menu buttons but love the three dots

Sent from my LG-D801 using XDA Premium 4 mobile app
19th March 2014, 08:50 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
So ****ing annoying...
Why in 4.2 it was missing?
19th March 2014, 09:31 AM |#7  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by zoolly

why is it appears after update to 4.4.2 ?
how do i cancel it ?
thank you!

Is that chrome you are on ??
Even if google forced it to be, it wont be there on the native browser.
Chrome is exclusively a Google product so all the changes will be present in the latest versions.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes