Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,452 Members 42,541 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

49% problem on flashtool flashing

Tip us?
 
Tinchoska
Old
#1  
Tinchoska's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 318
Posts: 1,881
Join Date: Jul 2011
Location: Hudson, Buenos Aires
Default 49% problem on flashtool flashing

Hi guys I am trying to flash an g2 and keeps giving me a 49% error.... it said that I have to turn off my phone and turn it on and take battery out.... any idea?

Enviado desde mi LG-D806 mediante Tapatalk
SKA RULES


Mobile Phone: LG G2 D-806 Argentina Tierra Del Fuego
ROM: Stock argentinean firmware
Kernel: Default
Radio: Default
Recovery: ------
 
Kalaidos
Old
#2  
Kalaidos's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 62
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Tinchoska View Post
Hi guys I am trying to flash an g2 and keeps giving me a 49% error.... it said that I have to turn off my phone and turn it on and take battery out.... any idea?

Enviado desde mi LG-D806 mediante Tapatalk
There are already threads about this problem, please use the searchbar first.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2595885

Current: LG G3 | D855 - 16gb [Stock]
LG G2 | D802 - 16gb [Rooted][CloudyG3 4.4.2]
 
leomd333
Old
#3  
leomd333's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 770
Join Date: Feb 2013
Location: Lisburn
You just need to wipe your device fully in recovery before reverting to stock.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Current Device: LG G3

Previous Devices: LG G2, Nexus 5, Samsung Galaxy Note, Sony Xperia U, ZTE Skate/Orange Monte Carlo, BlackBerry 8520, LG KS360, LG Cookie, LG Chocolate, Sony Ericsson K750i.
The Following User Says Thank You to leomd333 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
brbad456
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Mar 2014
Default problem

hey !

I have the same problem, but... I can't acces to the recovery :/ i tried to install CWM (with Freegee) over Team win recovery and... boot loop :

The rom 4.2.2 flex was gone, no boot animation
-When i pres volum down + power, i have the reset menu, but after that, there is a black screen and it's written at the top left "started usb_start Fastboot Mode ()"

Please, i need your help, i'm so afraid !!

Thx !
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes