Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Hang at yellow triangle after installing OmniROM

OP GrimyHobosack

28th January 2014, 03:01 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
I just tried switching from CM11 to OmniROM and have hit a bit of a problem. The initial boot of OmniROM works fine, but rebooting after the first boot causes the phone to hang at the yellow triangle. Tried to follow instructions here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2544790 .

Initial install was done from CWM, I flashed Renderbroken's OmniROM kernel for CWM, then I ran mr-cook's wipe, installed the i777 OmniROM from 1/24, then installed paranaoid android's gapps mini, then rebooted. Everything seemed fine, but after the first reboot it hung at the yellow triangle screen.

Rebooted into recovery, this time in TWRP I installed the zips from the SD card and added all 4 to be installed in succession, this time Renderbroken's OmniROM kernel for TWRP, mr-cook's wipe, i777 OmniROM from 1/24, then gapps mini. This time I wiped cache and wiped dalvik before reboot. Booted fine, ran well, but still hangs on a reboot.

Can download a new copy of the ROM in case there are any issues, but didn't see any other posts on that.

Any suggestions?
28th January 2014, 01:27 PM   |  #2  
cyril279's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,451
 
679 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Curious indeed.

Let's try something simpler;
put the omnirom.zip on the internal sd
from TWRP recovery:
-wipe cache, dalvik, data & system.
-install Omnirom
boot the system (initial boot), reboot the system.

Quote:
Originally Posted by GrimyHobosack

[...]Booted fine, ran well, but still hangs on a reboot.[...]

The Following 4 Users Say Thank You to cyril279 For This Useful Post: [ View ]
28th January 2014, 06:21 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
OK, thanks for the suggestion. Can't risk knocking my phone out of commission until Wednesday, but I'll let you know how it goes.
28th January 2014, 11:11 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by cyril279

Curious indeed.

Let's try something simpler;
put the omnirom.zip on the internal sd
from TWRP recovery:
-wipe cache, dalvik, data & system.
-install Omnirom
boot the system (initial boot), reboot the system.

I got tired of waiting and risked it and it worked perfectly, thanks! Left it for 5 min after initial boot, rebooted normally, rebooted normally a second time (just to make sure). After that I downloaded the PA Micro Modular Google Apps (instead of the mini I used previously) and rebooted to recovery to install that, several more reboots and haven't had a problem yet.

Thanks for your help Cyril and thanks for the main i777 thread too.
30th January 2014, 04:33 AM   |  #5  
bleggy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
215 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
id guess a corrupt download.
16th March 2014, 08:32 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by cyril279

Curious indeed.

Let's try something simpler;
put the omnirom.zip on the internal sd
from TWRP recovery:
-wipe cache, dalvik, data & system.
-install Omnirom
boot the system (initial boot), reboot the system.

Thanks a lot it worked for me!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes