Post Reply

[Q] pc can't recognize and can't charge when switched on

OP noorbakhshamin

16th March 2014, 10:15 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi everybody
After updating my Xperia t, pc can't recognize it and charger works only when it is switched off. Also I can boot not to flash mode nor fastboot mode. The led turns green but after a few seconds it goes to charging and can't go to.flash. Charger and cable has no issue and works fine with another phones. The rom was official and I flashed with flash boot. Can I do something to solve it?
Thanks for your help
18th March 2014, 06:44 PM   |  #2  
LaZiODROID's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 158
 
669 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by noorbakhshamin

Hi everybody
After updating my Xperia t, pc can't recognize it and charger works only when it is switched off. Also I can boot not to flash mode nor fastboot mode. The led turns green but after a few seconds it goes to charging and can't go to.flash. Charger and cable has no issue and works fine with another phones. The rom was official and I flashed with flash boot. Can I do something to solve it?
Thanks for your help

I'm not certain, but it may help to identify the exact name of the official firmware you flashed for your update. Also, "flash boot" <-- did you mean to say you flashed it in flashmode? (not fastboot)?
18th March 2014, 07:26 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by LaZiODROID

I'm not certain, but it may help to identify the exact name of the official firmware you flashed for your update. Also, "flash boot" <-- did you mean to say you flashed it in flashmode? (not fastboot)?

sorry, I mean flash tools
9.2.A.0.295 Central Europe
Last edited by noorbakhshamin; 18th March 2014 at 07:36 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia T, TL, TX, V Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank