Post Reply

[Q] HELP !! bricked HTC ONE

2nd March 2014, 09:21 PM   |  #41  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 2,969
 
5,986 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by missshka

1. I can't post screenshot, because the phone is at the service, but I'm with hboot 1.56, radio 4A.23.3263.28, and the OS is blank.
2. TWRP 2.6.3.3
3. It'was ok, I already checked it before installation.
4. After flashing the rom and restarting the phone, it goes direct to bootloader whit "Active cmdline overflow".

Thanks mishka, appreciate the feedback.
The Following User Says Thank You to nkk71 For This Useful Post: [ View ]
2nd March 2014, 10:50 PM   |  #42  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by nkk71

Thanks mishka, appreciate the feedback.

I appreciate your help and hope there is a solution...
3rd March 2014, 02:37 AM   |  #43  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
28 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by nkk71

Even a full (successful) ruu and/or firmware flash didn't fix it.





still no solution from my end (but hoping for some feedback), but can you guys give precise details of how it happened, including recovery used (and version number), and what you were flashing. (the more info, the more chances of finding the cause of the problem, and hopefully a solution)

EDIT: and reflashing a good "boot.iimg" hasn't solved it for you?

Hi guys

While my phone was working, I didn't try even 1 time to s-off. Nkk71 helps me a lot of thing to figure out, but nothing has been working yet ...
7th March 2014, 11:05 AM   |  #44  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
biting the bullet and sending the phone to HTC on sunday.....
7th March 2014, 01:24 PM   |  #45  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 2,969
 
5,986 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by shanewilliamson

biting the bullet and sending the phone to HTC on sunday.....

No joy so far, all attempts have hit a brick wall
7th March 2014, 02:18 PM   |  #46  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by nkk71

No joy so far, all attempts have hit a brick wall

if they fix it i wonder if there is anyway for them to tell us what they did so it could be shared
7th March 2014, 02:20 PM   |  #47  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 2,969
 
5,986 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by shanewilliamson

if they fix it i wonder if there is anyway for them to tell us what they did so it could be shared

Definitely would love that info
But I wonder if they will tell you

Good Luck
17th March 2014, 12:39 PM   |  #48  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by nkk71

Definitely would love that info
But I wonder if they will tell you

Good Luck

Hi guys,
my phone is back to life again thanks to one good man! He also did not find a software way, so used jtag. Still no solution here?
17th March 2014, 12:49 PM   |  #49  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 2,969
 
5,986 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by missshka

Hi guys,
my phone is back to life again thanks to one good man! He also did not find a software way, so used jtag. Still no solution here?

No unfortunately no solution has been found, as far as I know.

It seems a corruption of the misc partition (mmcblk0p19) is causing it, but how to repair it using only fastboot eludes me.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes