Post Reply

[Q] Stack on HTC logo….

OP dimchris

18th March 2014, 12:53 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
73 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
hi I have an htc sensation vodafone branded. I have recently scid, s-off (no unlock) and flashed 3.33 Universal firmware from this threat . After that every RUU seems to flash correctly but after reboot the phone stacks on HTC logo. I have tried several RUUs with no success.. any suggestions ?
18th March 2014, 02:02 AM   |  #2  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,117
 
7,087 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by dimchris

hi I have an htc sensation vodafone branded. I have recently scid, s-off (no unlock) and flashed 3.33 Universal firmware from this threat . After that every RUU seems to flash correctly but after reboot the phone stacks on HTC logo. I have tried several RUUs with no success.. any suggestions ?

try again with european ruu.exe
but before change your cid
from supercid put HTC_001
then use the ruu.exe
see how it goes
The Following User Says Thank You to rzr86 For This Useful Post: [ View ]
18th March 2014, 12:39 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
73 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by rzr86

try again with european ruu.exe
but before change your cid
from supercid put HTC_001
then use the ruu.exe
see how it goes

thanks !
18th March 2014, 12:42 PM   |  #4  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,117
 
7,087 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by dimchris

thanks !

did it work?
31st March 2014, 08:47 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
73 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by rzr86

did it work?

yes!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes