5,596,235 Members 36,225 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FIX] No Power Menu, No Lockscreen, Corrupt Efs FIX! Skyrocket and T989

Tip us?
 
jtgmg
Old
#141  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2013
Thumbs up finally worked out! GT- I9305

Many thanks to OP! YOU SAVED MY BACON!!!!

Samsung Galaxy S III LTE - I-9305

Method 2 - created keystr at efs/imei/

and then

su
echo -n ON>/efs/imei/keystr
sync
echo -n ON >> /efs/FactoryApp/factorymode
sync
reboot

I had a screen that woudn't go away, annoying one ate desktop of mobile.

Also lost IMEI and fixed with a flash Param_Bin, see quote: "Recovering IMEI And Data Connection After Flashing WRONG Root Package Intended For I9300:" at:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1946915


THANKS A LOT!!! I'll pay you guys some beers!
 
wir33658
Old
#142  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Dec 2011
Smile Thanks, you saved my day

Thanks a lot.

Cheers, Rob.
 
kay2809
Old
#143  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 39
Join Date: Oct 2012
Default Help with galaxy reverb.

Hi, I have a galaxy reverb, M950 that I bought with missing MEID/ESN.
I am having this same problem.

Can someone help me fix it?
I don't want to use it for calling or anything. Just using it as a multimedia device.
But I want the lockscreen to work.
It is working if I install the ICS rom but not on this JB rom.

Can someone help in any way?
Since I don't have a backup of EFS I cannot restore . Is there any other way I can fix the EFS?
I have tried this method of "keystr" file. But it doesn't work(most likely because itsnot galaxy S2).

Or can someone tell me how to compare which file(s) is responsible for the working lockscreen in ICS rom so that I can do it in JB rom?
 
migimantas
Old
#144  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Oct 2013
Question gs2 i9100 No Power Menu, No Lockscreen, Corrupt Efs

Hey I have the corrupt efs problem on my galaxy s2 i9100 there is No Power Menu, No Lockscreen, phone shuts down after just pressed power button. The imei shows null/null I have tried flashing official firmwares from sam mobile nothing helps. Is there a way to fix it ?
 
TheCybertronian
Old
#145  
TheCybertronian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 263
Posts: 491
Join Date: Oct 2013
This isn't the I9100's section so heck if we know. Try the s2's threads.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes