The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to enable qslide in stock rom

OP nguy3nct09

2nd March 2014, 08:46 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
i use stock rom and i did'nt use qslide app. How to enable qlide app in my AT&T optimus G
Sorry for my english
3rd March 2014, 10:05 PM   |  #2  
dante501's Avatar
Senior Member
Flag Barron
Thanks Meter: 139
 
1,058 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
I do not think u can't with stock ROM. U would need a different ROM installed a stock based ROM of a international or lg g2 or lg g pro. But there is a good one out here.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2664893

[ROM][PORT] E97510b-CIS-XX 4.1.2 - ARTMODv1.52a (01/03/2014)

Sent from my LG-E970 using Tapatalk
Last edited by dante501; 3rd March 2014 at 10:12 PM.
The Following User Says Thank You to dante501 For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 07:45 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by dante501

I do not think u can't with stock ROM. U would need a different ROM installed a stock based ROM of a international or lg g2 or lg g pro. But there is a good one out here.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2664893

[ROM][PORT] E97510b-CIS-XX 4.1.2 - ARTMODv1.52a (01/03/2014)

Sent from my LG-E970 using Tapatalk

Thanks it's great
6th March 2014, 05:10 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I have an other way. You can try it. it's useful http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2469624
14th March 2014, 11:49 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by nguy3nct09

i use stock rom and i did'nt use qslide app. How to enable qlide app in my AT&T optimus G
Sorry for my english

You can install the lgsystemui.apk from G Pro, work for me, but dont have browser.
18th March 2014, 11:34 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Gabriel18

You can install the lgsystemui.apk from G Pro, work for me, but dont have browser.

You should clear cache and delete old lgsystemui and odex (Remember to backup lgsystemui & odex)
The Following User Says Thank You to nguy3nct09 For This Useful Post: [ View ]
18th March 2014, 12:17 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Or you can try app. Move to systems/app and set 644, delete old app
Attached Files
File Type: apk LGBrowser_JB.apk - [Click for QR Code] (3.19 MB, 15 views)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes