Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,384 Members 43,044 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Hulu won't work

Tip us?
 
Epicrean
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Dec 2010
Default Hulu won't work

I have watched a thousand set up videos and from when I see am doing everything right. I have read, reread and reread a thousands posts and still can't get Hulu to work on my Ouya.

At best I can get it to play the into or commercials but never a show.

here is how it is set up

I have Hulu Plus enabled and Login. I put my username and password in

Under streaming I have quality set 720P 2000K
Default CDN set to Akamai
ad Quality 720p 2000k
Network pre-roll off
Pre-roll add set to 0
Trailing ads set to 0\
Enable Commercial Breaks 0ff


when I go into hulu to play a tv show it opens the hulu streaming pop up, then a pop up to pick quality, no matter which option I pick it then pops up a window that says "Play back failed" one or more items failed to play. check the log file for details.


any help?
 
mejdam
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 182
Join Date: May 2008
Quote:
Originally Posted by Epicrean View Post
I have watched a thousand set up videos and from when I see am doing everything right. I have read, reread and reread a thousands posts and still can't get Hulu to work on my Ouya.

At best I can get it to play the into or commercials but never a show.

here is how it is set up

I have Hulu Plus enabled and Login. I put my username and password in

Under streaming I have quality set 720P 2000K
Default CDN set to Akamai
ad Quality 720p 2000k
Network pre-roll off
Pre-roll add set to 0
Trailing ads set to 0\
Enable Commercial Breaks 0ff


when I go into hulu to play a tv show it opens the hulu streaming pop up, then a pop up to pick quality, no matter which option I pick it then pops up a window that says "Play back failed" one or more items failed to play. check the log file for details.


any help?
did you install hulu from the play store or did you install it from an APK? if you installed it from an apk remove it and install it from the play store. when i installed it from an apk or the amazon app store hulu never worked passed commercial.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes