FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

cant flash any ASOP rom

209 posts
Thanks Meter: 14
 
By ruffain, Senior Member on 18th March 2014, 05:31 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My phone was running Clean Rom 7 and it was running pretty smooth for a long time so i decided to install an asop rom again i have used them before using Clean Rom nywaz but now when i flash them and turn on phone it doesnt show network and once it does it says process stopped(.com.android.phone) and again no network again even tho i have used them before and worked fine the only thing i changed since last time was the firmware from 2.15 to 2.18 but i again went to 2.15 nothing helped i have done the following things till now
Used different kernel
Different ASOP Roms (only CleanROM 7 works)
cleared cache for( phone, and contacts in settings>apps)
changed data mode,

nothing has worked so far

these are the boot details
Evita
CID-11111111
HBoot:2.15
Radio-1.31a.32.45.16_2
 
 
18th March 2014, 05:46 PM |#2  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,352
 
Donate to Me
More
See thy Evita FAQ thread in my signature. I believe the question/answer you're looking for is one of the last ones.

Sent from my Evita
18th March 2014, 05:56 PM |#3  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

See thy Evita FAQ thread in my signature. I believe the question/answer you're looking for is one of the last ones.

Sent from my Evita

both my firmware and recovery is updated i am not getting any errors during installation
btw i accidentally unmounted my sd is there a way to mount it back witthout losing the data
18th March 2014, 06:42 PM |#4  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,352
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ruffain

both my firmware and recovery is updated i am not getting any errors during installation
btw i accidentally unmounted my sd is there a way to mount it back witthout losing the data

Which recovery are you using? What are your bootloader details? How did you unmount your sd card?
18th March 2014, 06:51 PM |#5  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Which recovery are you using? What are your bootloader details? How did you unmount your sd card?

i have given my boot details in the OP do u need nything else i am using the modified twrp like i said before everything was fine i accidentally clicked factory reset in boot menu instead of recovery but i mounted it back but lost all the data
18th March 2014, 07:13 PM |#6  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,352
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ruffain

i have given my boot details in the OP do u need nything else i am using the modified twrp like i said before everything was fine i accidentally clicked factory reset in boot menu instead of recovery but i mounted it back but lost all the data

Ok, you didn't actually say what recovery you're using, that's why I asked. You didn't just unmount your sd card, you corrupted it when you performed the factory reset from the bootloader. You need to format it again (fat32).

Exactly which ROMs have you attempted to install? Did you check the md5?

Sent from my Evita
21st March 2014, 08:48 AM |#7  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Ok, you didn't actually say what recovery you're using, that's why I asked. You didn't just unmount your sd card, you corrupted it when you performed the factory reset from the bootloader. You need to format it again (fat32).

Exactly which ROMs have you attempted to install? Did you check the md5?

Sent from my Evita

I did check md5 every Rom u name it and I have tested it nothing works I have no idea what's going on with it

Sent from my HTC One X using XDA Premium 4 mobile app
21st March 2014, 08:57 AM |#8  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,352
 
Donate to Me
More
Are you certain that you're using the modified TWRP? Where did you download it?

Sent from my Evita
21st March 2014, 09:32 AM |#9  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 14
 
More
Yes I am certain I downloaded it from some guys ok named jroir or somthing u suggested it......if I had a problem with the recovery it won't have let me flash the roms but I can flash them easily

Sent from my HTC One X using XDA Premium 4 mobile app
21st March 2014, 09:53 AM |#10  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,352
 
Donate to Me
More
So what about my other question, exactly which ROMs have you flashed? You might need to RUU to fix your problem.

Sent from my Evita
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes