FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

cant flash any ASOP rom

267 posts
Thanks Meter: 22
 
By ruffain, Senior Member on 18th March 2014, 05:31 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My phone was running Clean Rom 7 and it was running pretty smooth for a long time so i decided to install an asop rom again i have used them before using Clean Rom nywaz but now when i flash them and turn on phone it doesnt show network and once it does it says process stopped(.com.android.phone) and again no network again even tho i have used them before and worked fine the only thing i changed since last time was the firmware from 2.15 to 2.18 but i again went to 2.15 nothing helped i have done the following things till now
Used different kernel
Different ASOP Roms (only CleanROM 7 works)
cleared cache for( phone, and contacts in settings>apps)
changed data mode,

nothing has worked so far

these are the boot details
Evita
CID-11111111
HBoot:2.15
Radio-1.31a.32.45.16_2
 
 
18th March 2014, 05:46 PM |#2  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,737
 
Donate to Me
More
See thy Evita FAQ thread in my signature. I believe the question/answer you're looking for is one of the last ones.

Sent from my Evita
18th March 2014, 05:56 PM |#3  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

See thy Evita FAQ thread in my signature. I believe the question/answer you're looking for is one of the last ones.

Sent from my Evita

both my firmware and recovery is updated i am not getting any errors during installation
btw i accidentally unmounted my sd is there a way to mount it back witthout losing the data
18th March 2014, 06:42 PM |#4  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,737
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ruffain

both my firmware and recovery is updated i am not getting any errors during installation
btw i accidentally unmounted my sd is there a way to mount it back witthout losing the data

Which recovery are you using? What are your bootloader details? How did you unmount your sd card?
18th March 2014, 06:51 PM |#5  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Which recovery are you using? What are your bootloader details? How did you unmount your sd card?

i have given my boot details in the OP do u need nything else i am using the modified twrp like i said before everything was fine i accidentally clicked factory reset in boot menu instead of recovery but i mounted it back but lost all the data
18th March 2014, 07:13 PM |#6  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,737
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ruffain

i have given my boot details in the OP do u need nything else i am using the modified twrp like i said before everything was fine i accidentally clicked factory reset in boot menu instead of recovery but i mounted it back but lost all the data

Ok, you didn't actually say what recovery you're using, that's why I asked. You didn't just unmount your sd card, you corrupted it when you performed the factory reset from the bootloader. You need to format it again (fat32).

Exactly which ROMs have you attempted to install? Did you check the md5?

Sent from my Evita
21st March 2014, 08:48 AM |#7  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Ok, you didn't actually say what recovery you're using, that's why I asked. You didn't just unmount your sd card, you corrupted it when you performed the factory reset from the bootloader. You need to format it again (fat32).

Exactly which ROMs have you attempted to install? Did you check the md5?

Sent from my Evita

I did check md5 every Rom u name it and I have tested it nothing works I have no idea what's going on with it

Sent from my HTC One X using XDA Premium 4 mobile app
21st March 2014, 08:57 AM |#8  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,737
 
Donate to Me
More
Are you certain that you're using the modified TWRP? Where did you download it?

Sent from my Evita
21st March 2014, 09:32 AM |#9  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 22
 
More
Yes I am certain I downloaded it from some guys ok named jroir or somthing u suggested it......if I had a problem with the recovery it won't have let me flash the roms but I can flash them easily

Sent from my HTC One X using XDA Premium 4 mobile app
21st March 2014, 09:53 AM |#10  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 10,737
 
Donate to Me
More
So what about my other question, exactly which ROMs have you flashed? You might need to RUU to fix your problem.

Sent from my Evita
21st March 2014, 10:25 AM |#11  
ruffain's Avatar
OP Senior Member
Srinagar
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

So what about my other question, exactly which ROMs have you flashed? You might need to RUU to fix your problem.

Sent from my Evita

i have flashed CM 11, ACIP 2, ACIP NIGHTLY ,
nd what abt ruu u mean flash firmware 2.15

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes