Post Reply

Chinese stock ROM not showing Network on Gionee E5

OP nexpired

19th March 2014, 04:14 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Hi All, I messed up with my Stock Indian OS of Gionee E5 and not able to find it anywhere. I found a Chinese version of Stock Rom and flashed it to my phone. All is working fine but its not showing any network on it. If anybody can help me locate the problem with it? I have an another working Stock Rom ( Showing network) but its having other issues.

Any help is highly appreciated.

Nexpired.
Last edited by nexpired; 19th March 2014 at 07:24 AM.
19th March 2014, 04:58 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
99688424 2
Are you Chinese speaking? If so, why not try Googling for " 金立 E5 ROM " ?
19th March 2014, 07:09 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by Kemcy

Are you Chinese speaking? If so, why not try Googling for " 金立 E5 ROM " ?

Thanks for the reply

No i'm not.
I couldn't find any other ROM in English language except one on NeedRom but it is having major issues.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank