Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

CF-Auto-Root on note 8 gt-n5110 has no recovery mode

OP Bryansw

16th March 2014, 05:13 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I have tried to root my Note 8 (us version) with CF-Auto-Root. My device has never been rooted before and still had the stock 4.1.2 firmware.
I followed the directions exactly listed here from chainfire.
HTML Code:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2291839
The flashing with odin went perfectly but when my device rebooted it was stuck on the Samsung splash screen. I could not get into recovery mode at all. Pressing the 3 button combination just made the screen turn black and then to the splash screen again. I tried flashing several times and also tried removing the battery as stated by chainfire. I was able to get into download mode and flash a stock 4.1.2 rom and I was back in business again. I would like to know what might be causing my device to not go into recovery mode and being stuck on the splash screen after flashing with CF-Auto-Root. My firmware version was N5110UEDMD1. I would still like to root my device but how to do it now?
Do I just use a rooted rom and flash it with odin? Any help is greatly appreciated.

Thanks
17th March 2014, 09:24 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Sheridan
Thanks Meter: 150
 
834 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Isn't the CF-Auto-Root only for those on the 4.2.2 update? (I don't know for sure, my tab shipped with 4.2.2, I just thought I remembered reading it)
19th March 2014, 05:46 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by unsivil_audio

Isn't the CF-Auto-Root only for those on the 4.2.2 update? (I don't know for sure, my tab shipped with 4.2.2, I just thought I remembered reading it)


No, it works with 4.1.2

I have CF-Auto-Root working now on my device. I was all my fault as I used the wrong file to flash. I used P5110 instead of using N5110. Every thing is good now and my device is working just fine.

Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes