Thread Closed

802w dual sim

OP SpineSurgery

18th March 2014, 02:06 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
175 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Hi everyone, sorry for opening a new thread, I was not sure where to put it.

Today I've played with one new HTC 802W (ONE DUAL SIM) in Hanoi, Vietnam.... and I noticed it has only 1.5GB of RAM So I am confused. Shouldn't it have 2 GB, or a little less? not 500 MB less. My friend on HTC ONE (single sim) has 1,7 GB available to use.

I benchmarked the phone, it is very close to Galaxy S4. Quality seems to be pretty good, so I don't think it is a fake.

Here are few images. does this phone look ok to you? Does it look like real HTC ?
It also says for camera "megapixel" instead of ultrapixel, but I suppose this is software error in the benchmark application.

Please help me.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20140318_165054.jpg
Views:	83
Size:	231.8 KB
ID:	2636903   Click image for larger version

Name:	20140318_165045.jpg
Views:	71
Size:	234.7 KB
ID:	2636905   Click image for larger version

Name:	20140318_171907.jpg
Views:	71
Size:	251.5 KB
ID:	2636906   Click image for larger version

Name:	20140318_171917.jpg
Views:	70
Size:	251.9 KB
ID:	2636907   Click image for larger version

Name:	20140318_171928.jpg
Views:	65
Size:	250.6 KB
ID:	2636908  

Click image for larger version

Name:	20140318_171937.jpg
Views:	61
Size:	250.3 KB
ID:	2636909   Click image for larger version

Name:	20140318_171957.jpg
Views:	68
Size:	243.7 KB
ID:	2636910  
18th March 2014, 03:25 PM   |  #2  
wewenk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 170
 
473 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
It is ok. It is not fake.
Just do some ota update until it reach the latest os 4.21.1402.5 and it's benchmark will beyond s4
It will take some huge data plan.. Try to do it at high speed wifi connection.

Sent from my HTC 802w using XDA Premium 4 mobile app
18th March 2014, 03:35 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
175 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by wewenk

It is ok. It is not fake.
Just do some ota update until it reach the latest os 4.21.1402.5 and it's benchmark will beyond s4
It will take some huge data plan.. Try to do it at high speed wifi connection.

Sent from my HTC 802w using XDA Premium 4 mobile app


I can't do that there... not comfortable to update phone at their shop lol.

will do that in my country when i am back. i will need to delete chinese stuff and put stock HTC firmware. This is solvable, right? I saw some buides here.

p.s. what do you say about RAM? Why only 1.5GB usable?
19th March 2014, 10:21 AM   |  #4  
Ghost's Avatar
Forum Moderator / Retired Recognized Developer
Flag XDA MODERATOR
Thanks Meter: 4,178
 
6,027 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Thread closed,

Post could have been put in this thread as an example

Ghost
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One General by ThreadRank