NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Turn Your Camera Into a Live Puzzle Game

The classic sliding puzzle game hasnt changed much, if at all, over the years. Dating all the way … more

Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] New YouTube update doesn't work with Note 10.1 2014?

OP jcannon318

14th March 2014, 08:03 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
106 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
I updated the youtube app, and it does not work now. Constantly crashes. So i unistalled the update, and it works fine. Anybody else have the problem with the new YouTube update?
14th March 2014, 09:05 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 13
 
63 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by jcannon318

I updated the youtube app, and it does not work now. Constantly crashes. So i unistalled the update, and it works fine. Anybody else have the problem with the new YouTube update?

No mine's fine??
14th March 2014, 09:22 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
106 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by thomlh

No mine's fine??

Interesting. I don't know what the hell is wrong!
14th March 2014, 09:39 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Newcastle Upon Tyne
Thanks Meter: 152
 
733 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by jcannon318

Interesting. I don't know what the hell is wrong!

Yeah I did and I got fed up so did the following.

I force stopped it, cleared all data and cache then uninstalled it. Then I went back and updated it (as you cant uninstall completely) and now its working fine but tbh YouTube app always has issues...I think Samsung and Google need to fix it.

Sent from Galaxy Note 10.1 2014 Edition via Tapatalk.
14th March 2014, 09:40 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
106 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by Geordie Affy

Yeah I did and I got fed up so did the following.

I force stopped it, cleared all data and cache then uninstalled it. Then I went back and updated it (as you cant uninstall completely) and now its working fine but tbh YouTube app always has issues...I think Samsung and Google need to fix it.

Sent from Galaxy Note 10.1 2014 Edition via Tapatalk.

Gunna give this a try. Thank u!

Sent from my ZeroLemon Powered Galaxy Note 3
15th March 2014, 04:19 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
301 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
I uninstalled updates and it worked, then it went back to not working upon reinstalling them. I am using viral popup youtube player untill this gets sorted...i actually like it better tbh

Sent from my SM-P600 using Tapatalk
16th March 2014, 01:10 PM   |  #7  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Flag Waratah
Thanks Meter: 580
 
4,476 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Personally I like tubemate... Not only does it offer all the functions of youtube app but it also allows the downloading of the video's. Arather convenient little feature when you don't have much of a downloading limit...
18th March 2014, 04:32 AM   |  #8  
siralsmooth's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 40
 
246 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
My note3 and nexus 7 both experienced this. The comments are full of the same complaint. Pretty sure Google messed something up.

Sent from behind your couch while chillin with the Boogeyman!
19th March 2014, 06:39 PM   |  #9  
CorruptionDee's Avatar
Member
Flag NYC
Thanks Meter: 11
 
53 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
The same thing happened to me. YouTube kept force closing and refused to start. So I uninstalled all updates, and reverted back to the older build with the classic YouTube logo. A real PITA for sure, but call me crazy, the image quality is noticeably better on the old build when viewed on the Galaxy Note 10.1 2014. Glad it's not just me experiencing this issue.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes