Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,899 Members 37,758 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][07/JAN/14][OFFICIAL][4.3.1] PACman [Source Build]

Tip us?
 
josegalre
Old
#11  
josegalre's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1,879
Posts: 768
Join Date: Aug 2011
Location: El Salvador

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thorne1209 View Post
So far had one reboot, and browsers force close. Tried a browser other than stock and still force closed. Says to 'blame Tyler' on the pop up lol
these days will solve these problems


My Work
If you like my work, click thanks button, it encourages me to continue!
 
GronHog
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 131
Join Date: Jun 2012
Location: cameron park
Quote:
Originally Posted by thorne1209 View Post
Which version of gapps do we flash with this build?

Sent from my MyTouch 4G using xda app-developers app

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------



So far had one reboot, and browsers force close. Tried a browser other than stock and still force closed. Says to 'blame Tyler' on the pop up lol

Sent from my MyTouch 4G using xda app-developers app
Try here for 4.3 gapps

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942

Sent from my MyTouch 4G using xda app-developers app
 
thorne1209
Old
#13  
thorne1209's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 67
Join Date: Aug 2013
Location: Ogden
Quote:
Originally Posted by josegalre View Post
these days will solve these problems
These days? Okay lol

Sent from my MyTouch 4G using xda app-developers app

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

Quote:
Originally Posted by GronHog View Post
Try here for 4.3 gapps

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942

Sent from my MyTouch 4G using xda app-developers app
Can't download gapps because browsers keep FCing lol I tried the 08132013 4.3 gapps that I already had and browser still FCs. Anyone else experiencing this issue?

Sent from my MyTouch 4G using xda app-developers app
Device: HTC Glacier [mytouch 4g]
ROM: AoCP 5.8_The Collective [4.2.2][N_otori0us_ PORT]
Recovery: 4EXT v1.0.0.5_RC9


The lesson learned:
The sun always falls,
...so do we,
but it always gets back up.
...Shouldn't we?
 
mgalyan
Old
#14  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 92
Join Date: Aug 2010
Pretty good so far. I intend to keep using it.

Issues:

1. Have on occasional hang upon reboot, requiring a battery pull. (Sits at black screen after reboot with power button menu.)
2. Stock browser F/C's, using Firefox instead.
3. After pressing home to get back to the launcher from certain full screen apps, I find a blank home screen. Background is there, but all icons and widgets are missing. Pressing the "All Apps" button brings it back to life. Kind of strange.

That's it so far.

Good work.
 
nvdavilam
Old
#15  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 40
Join Date: Mar 2012
Location: Gye
I can use Link2SD with ext2 - ext4 with this ROM?
 
linsalata28
Old
#16  
linsalata28's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,071
Posts: 4,761
Join Date: Dec 2010
Location: New Jersey

 
DONATE TO ME
So far so good. I love the ROM and everything I use seems to be working. The only issue so far besides the browser fc is low memory.
Anyone know of a script that will work well on this ROM?
 
henry_acevedo
Old
#17  
henry_acevedo's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 89
Join Date: Mar 2012
Location: Panama

 
DONATE TO ME
Default Apns does not save?

Quote:
Originally Posted by linsalata28 View Post
So far so good. I love the ROM and everything I use seems to be working. The only issue so far besides the browser fc is low memory.
Anyone know of a script that will work well on this ROM?
I try to put my apn settings but the rom does not save it anyone knows how to fix it
Stock 4.3
Xperia SP C502
 
ssjgotengt
Old
(Last edited by ssjgotengt; 18th March 2014 at 01:46 AM.)
#18  
ssjgotengt's Avatar
Member
Thanks Meter 15
Posts: 91
Join Date: Jan 2012
for the love of god someone please tell me how to turn off the NAVbar >.<

EDIT : Nvm got it, Settings > PACman Settings > Hybrid Properties > find the option that says "without navbar".
Device - US T-Mobile Samsung Galaxy S III(SGH-T999)
ROM - Illusion 4.2.2 - 2.1 Beta
Kernel - 3.4.52 Twisted Illusion+
Baseband - T999UVDMD5
 
henry_acevedo
Old
#19  
henry_acevedo's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 89
Join Date: Mar 2012
Location: Panama

 
DONATE TO ME
Unhappy Can put APN settings

Can put Apn Settings on it, try to save it but is not being save
Stock 4.3
Xperia SP C502
 
ssjgotengt
Old
(Last edited by ssjgotengt; 19th March 2014 at 10:09 PM.)
#20  
ssjgotengt's Avatar
Member
Thanks Meter 15
Posts: 91
Join Date: Jan 2012
Please mark this ROM as Beta or even ALPHA. This rom is no where near complete, incredibly laggy( I had to over clock to 1.2 Ghz to get it somw what stable ). Half of the apps FC, youtube doesnt work, camera has fabled green line. etc... the list goes on but i was so upset that i dont have the patients to write out all bugs and possible fixes.

Not to be an ass but iv been quietly testing almost everyone ROM for the HTC Mytouch 4G and this is one of the ones that makes a lot of promises but does not deliver.
Device - US T-Mobile Samsung Galaxy S III(SGH-T999)
ROM - Illusion 4.2.2 - 2.1 Beta
Kernel - 3.4.52 Twisted Illusion+
Baseband - T999UVDMD5

Tags
aio, aokp, cyanogenmod, pacman, paranoid
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes