Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Wifi and Bluetooth

OP Toje2

12th February 2014, 01:46 AM   |  #1  
Toje2's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
95 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Hi Guys,

I have been having an issue with my S4 mini where if Bluetooth is turned on it will not see any Wifi networks, however if I turn off bluetooth it connects and works right away.

I have tried going back to stock and different kernels but I am getting nothing, and its sending me spare, since I sued bluetooth a lot.

Anyone else experienced it?

I am running stock 4.2.2 at the moment rooted, and have tried all sorts of roms and kernals.
12th February 2014, 08:41 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
296 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Toje2

Hi Guys,

I have been having an issue with my S4 mini where if Bluetooth is turned on it will not see any Wifi networks, however if I turn off bluetooth it connects and works right away.

I have tried going back to stock and different kernels but I am getting nothing, and its sending me spare, since I sued bluetooth a lot.

Anyone else experienced it?

I am running stock 4.2.2 at the moment rooted, and have tried all sorts of roms and kernals.

I'm running Proxyuser's Slimrom (JB) and F4ktion 1.3.0 Kernal has no such problem. Maybe try this combination? But I remember no such problem even before I did anything to the phone (ROOT/ROM/Kernel, etc), only the battery drain issue at standby.
The Following User Says Thank You to TNCS For This Useful Post: [ View ]
13th February 2014, 02:18 AM   |  #3  
Toje2's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
95 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by TNCS

I'm running Proxyuser's Slimrom (JB) and F4ktion 1.3.0 Kernal has no such problem. Maybe try this combination? But I remember no such problem even before I did anything to the phone (ROOT/ROM/Kernel, etc), only the battery drain issue at standby.

Thanks! I'll Give it a go.
13th February 2014, 04:58 AM   |  #4  
Toje2's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
95 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Ok, what strange is it seems to only be when I have root.

If I have root enabled, nothing, if I unroot my phone, all works perfect.

EDIT:
Well that's not true any more, running SlimKat now, slimjim gave that same result
Last edited by Toje2; 13th February 2014 at 05:22 AM.
13th February 2014, 08:09 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
296 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Toje2

Ok, what strange is it seems to only be when I have root.

If I have root enabled, nothing, if I unroot my phone, all works perfect.

EDIT:
Well that's not true any more, running SlimKat now, slimjim gave that same result

LOL, well whatever works for you. Since I'm running SlimJB and using root without any issue.
20th March 2014, 01:12 AM   |  #6  
Toje2's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 5
 
95 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
OK a follow up, the problem came back,

I got the ****s and sent it back to repair by Samsung, I got a new phone Back and the problem is gone.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes