Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,547 Members 45,778 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Recent update to CM 10.2 only getting EDGE network?

Tip us?
 
Homerboy
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Mar 2014
Default [Q] Recent update to CM 10.2 only getting EDGE network?

Model: SGH-T999
Carrier: TMobile
Baseband: T999UVDLJA

I recently updated my CM install from 10.1.X to 10.2.1
Shortly (Immediately?) after doing this, I noticed my network connection speed E (edge) and horrendously slow as you know.

I tried everything I could think of but nothing was getting me back to 3G.
So I decided to revert to 10.1.X to see if the update was cause of the problem I had issues reverting back bootup got stuck at spinning CM logo. So I decided to just go back to 10.2.1 at that point and figure out why I was stuck with E on that build
Successfully went back to 10.2.1 including the update gapps package.

I can not figure out why my phone is stuck on the Edge network at this point. Entirely unusable.
Side note: When on WiFi, the "E" goes away, but obviously it doesn't matter, and I'm guessing this is just a cosmetic thing.

HELP!!!
 
Homerboy
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Mar 2014
IEMI is set to 0.
On with support
Telling me not a T-Mobile phone... WTH

Have to call Samsung now.
How could this happen?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes