Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Why haven't I lost root?

OP Wrw311

19th March 2014, 03:51 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
27 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Don't get me wrong, I'm obviously pretty happy that my Kindle hasn't updated. But all I've done is flash the HDXposed that Cpasjuste put together on a ROM slot. I'll have to go look but I may have changed a couple file extensions. I haven't gone into my build prop to change anything, nor do I have a firewall turned on. All of my amazon services are working great as well as google play store. I'm always running on my ROM slot and have not booted into stock since the update went live.

I've just read so much about how people have had theirs updated even though they were on a rom slot and running HDXposed like myself. Are those of us who are still rooted just lucky?

Pure curiosity, thanks!
19th March 2014, 06:13 PM   |  #2  
Faznx92's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 237
 
308 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Wrw311

Don't get me wrong, I'm obviously pretty happy that my Kindle hasn't updated. But all I've done is flash the HDXposed that Cpasjuste put together on a ROM slot. I'll have to go look but I may have changed a couple file extensions. I haven't gone into my build prop to change anything, nor do I have a firewall turned on. All of my amazon services are working great as well as google play store. I'm always running on my ROM slot and have not booted into stock since the update went live.

I've just read so much about how people have had theirs updated even though they were on a rom slot and running HDXposed like myself. Are those of us who are still rooted just lucky?

Pure curiosity, thanks!

Please list what you changed. Are you on your stock rom in a rom slot? HDXposed flash from safestrap or the apk install with the framework? How long have you had your current configuration?
19th March 2014, 11:01 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
27 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Faznx92

Please list what you changed. Are you on your stock rom in a rom slot? HDXposed flash from safestrap or the apk install with the framework? How long have you had your current configuration?

I'll do my best to remember as this was almost a couple months ago. I basically followed androidcowboy's walkthrough for installing HDXposed. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2636817 Now instead of using the stock OS that's listed, I did a backup and flashed my current stock.
I'm always on the rom slot with wifi. When I go into the settings to see about updates, it says it hasn't checked since Feb 4th. I have not hit to have it manually check since it apparently isn't auto checking.
I don't think there's anything else I did... Its always on wifi and I have all my services working...
20th March 2014, 03:56 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 8
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Same here. I flashed Hashcode's stock Rom on Rom slot 1 then installed the Xposed apk. Nothing else and I haven't updated either. My wife's 7" is a different matter. It updated last week even though it was running Android firewall. I did a factory reset on it and it is now back to bone stock.

Sent from my KFAPWI using xda app-developers app
20th March 2014, 05:30 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Coral Springs
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Same here, still on root.
Quote:
Originally Posted by Clarke33

Same here. I flashed Hashcode's stock Rom on Rom slot 1 then installed the Xposed apk. Nothing else and I haven't updated either. My wife's 7" is a different matter. It updated last week even though it was running Android firewall. I did a factory reset on it and it is now back to bone stock.

Sent from my KFAPWI using xda app-developers app

All it did was installed xposed, may have changed one or two files to .bak, or .old, I'll have to check tomorrow, I don't have the device with me.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes