Post Reply

[Q] How to Unlock I-337m

OP cbray11

19th March 2014, 12:07 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi, I'm new to here and trying to unlock my I337m with virgin mobile, for free, preferably. I have been all over the site and cannot seem to get anything to work. I did just update to 4.4.2 kitkat. I have baseband version I337MVLUFNC1 if that helps at all. Thanks.
19th March 2014, 09:27 PM   |  #2  
Allen`'s Avatar
Member
Flag C:\Android
Thanks Meter: 10
 
51 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Contact the phone carrier say your going to Russia next week and I want to use my phone there. They will then give you the unlock code. If they try to offer you some overseas plan just deny it. This always works for AT&T but I never tried on Virgin Mobile but it won't hurt to try.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
20th March 2014, 06:22 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Yea, it should be free of charge since the CRTC changed a rule for canadian carrier starting in Dec 2012. They will honor the rules now on outright phone purchases.
Last edited by AoEKiller; 20th March 2014 at 08:31 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes