Post Reply

YouTube problems today 19/03

OP dj stewie

19th March 2014, 11:25 AM   |  #1  
dj stewie's Avatar
OP Member
Flag Londra,Salerno
Thanks Meter: 3
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Hello all.

I'm noticing a problem with YouTube today, with already two devices: Galaxy S4 on stock ROM and Nexus 7 on CM11.

Basically trying to start the app, after loading it a couple of seconds it shows the common popup window "the app has been arrested".

I've already reported it to Google.

Are you experiencing the same problem?

EDIT: Obviously I tried to delete recent updates and terminate the app but didn't get any result.

Sent by my Nexus 7 using Tapatalk
Last edited by dj stewie; 19th March 2014 at 11:38 AM.
19th March 2014, 07:12 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I didn'd have that problem at all in my Xperia S with PAC Rom
19th March 2014, 09:54 PM   |  #3  
dj stewie's Avatar
OP Member
Flag Londra,Salerno
Thanks Meter: 3
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
I'm still experiencing it on my S4.
Seems solved on the N7

Sent by my I9505 via Tapatalk
20th March 2014, 06:22 PM   |  #4  
dj stewie's Avatar
OP Member
Flag Londra,Salerno
Thanks Meter: 3
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Seems fixed the youtube problem and appeared the same with instagram. Once I cut the pic, as soon as I get to the effects window it got stuck with the same problem.

Please help

Sent by my I9505 via Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank