Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more

Try Some Android Lollipop Applications on Your Device

Android 5.0 Lollipop has been officially announced and lucky users of Google Nexus 5 … more

AutoCon Manages Your Connections to Perserve Battery Life

As we’ve talked about in the past, battery life is still somewhat of a sore … more
Post Reply

Xposed on stock kitkat

OP orzech.miron

20th March 2014, 07:02 PM   |  #1  
orzech.miron's Avatar
OP Senior Member
Flag Szczecin
Thanks Meter: 19
 
125 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Hi guys,
When we got 4.3 there was a problem with xposed framework and now the same is on 4.4. Is there any solution to get xposed working?
20th March 2014, 07:05 PM   |  #2  
gregbradley's Avatar
Forum Moderator
Flag Manchester
Thanks Meter: 4,154
 
9,653 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by orzech.miron

Hi guys,
When we got 4.3 there was a problem with xposed framework and now the same is on 4.4. Is there any solution to get xposed working?

Yes, goto the xposed thread and download the 2.5 beta framework. It works fine.
The Following User Says Thank You to gregbradley For This Useful Post: [ View ]
21st March 2014, 10:56 AM   |  #3  
Planet X's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 154
 
765 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by gregbradley

Yes, goto the xposed thread and download the 2.5 beta framework. It works fine.

Yes, it does. Only Gravity Box doesn't play nice with Sony KitKat. To be able to resize the Navigation Bar I used X-Blast and it really works. Also Advanced Power menu module does work fine and GEM Xperia Xposed does work to mod the Launcher and enable wake by Volume Rocker. It does not change the Lockscreen to AOSP anymore. I hope Gravity Box will be fixed soon.
21st March 2014, 02:50 PM   |  #4  
taranfx's Avatar
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 212
 
238 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by gregbradley

Yes, goto the xposed thread and download the 2.5 beta framework. It works fine.

Well when I install 2.5beta and start installation, I get "Could not extract app_process". And it doesnt install by any of the three methods.
21st March 2014, 03:20 PM   |  #5  
Planet X's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 154
 
765 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by taranfx

Well when I install 2.5beta and start installation, I get "Could not extract app_process". And it doesnt install by any of the three methods.

Do you have root? In installed 2.5 beta3. That works fine.
21st March 2014, 06:25 PM   |  #6  
taranfx's Avatar
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 212
 
238 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by Planet X

Do you have root? In installed 2.5 beta3. That works fine.

of course.
21st March 2014, 06:39 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
18 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Smile
Work's fine for me too!!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z1 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank