Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] S4 signal loss indoor PROBLEM

OP enacheionut1991

21st March 2014, 09:45 PM   |  #1  
Hello guys, i just updated to android 4.4.2 kitkat with my S4 i9505, and i've seen one big problem.

My signal seems to drop indoors. When i am am outdoors my signal is at full strenght, and when i enter in a big building, my signal drops to low low low... and some times it's even no signal at all.

What should i do?
21st March 2014, 10:17 PM   |  #2  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 632
 
2,027 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by enacheionut1991

Hello guys, i just updated to android 4.4.2 kitkat with my S4 i9505, and i've seen one big problem.

My signal seems to drop indoors. When i am am outdoors my signal is at full strenght, and when i enter in a big building, my signal drops to low low low... and some times it's even no signal at all.

What should i do?

Big buildings have big walls and this **** the signal. My home is very big and I have same problem. Its normal
21st March 2014, 11:30 PM   |  #3  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,129
 
1,884 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by enacheionut1991

Hello guys, i just updated to android 4.4.2 kitkat with my S4 i9505, and i've seen one big problem.

My signal seems to drop indoors. When i am am outdoors my signal is at full strenght, and when i enter in a big building, my signal drops to low low low... and some times it's even no signal at all.

What should i do?

Got the same problem here , Ived been flashing a different modems , hoping to get a better signal but no luck.
22nd March 2014, 09:09 AM   |  #4  
Problem
Quote:
Originally Posted by Repulsa

Got the same problem here , Ived been flashing a different modems , hoping to get a better signal but no luck.

Yeah, but i updated OTA, si i am running official KitKat, and it isn't normal at all to lose signal like that.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes