Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,905 Members 40,202 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP] Can't enable WiFi - wpa_supplicant

Tip us?
 
kaanklky
Old
#1  
kaanklky's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 4
Join Date: Jan 2013
Location: İstanbul

 
DONATE TO ME
Default [HELP] Can't enable WiFi - wpa_supplicant

Hey,
I change my phone /system/bin/wpa_supplicant for enable ad-hoc connection. It is running CM10. I changed it with ADB connection, disable wifi and after that I couldn't enable wifi again. After that, I push my phone's original wpa_supplicant file and reboot. But I still can't enable wireless.

What is problem although I pushed original file?
 
LS.xD
Old
#2  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 585
Posts: 1,854
Join Date: Nov 2013
Location: Lübeck

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kaanklky View Post
Hey,
I change my phone /system/bin/wpa_supplicant for enable ad-hoc connection. It is running CM10. I changed it with ADB connection, disable wifi and after that I couldn't enable wifi again. After that, I push my phone's original wpa_supplicant file and reboot. But I still can't enable wireless.

What is problem although I pushed original file?
Have you set correct permissions? 6-4-4- // uid = root

If this won't help just dirty flash rom again. Your personal data will be kept.
 
kaanklky
Old
#3  
kaanklky's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 4
Join Date: Jan 2013
Location: İstanbul

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by LS.xD View Post
Have you set correct permissions? 6-4-4- // uid = root

If this won't help just dirty flash rom again. Your personal data will be kept.
I tried everything but I could'nt fix it. So, I reflash my rom.
Thank you.
 
Afiqskull5
Old
#4  
Member
Thanks Meter 20
Posts: 30
Join Date: Jan 2014
good idea reflash rom will repaired everything
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes