Big Android BBQ 5.0 Recap – XDA TV

This fifth annual Big Android BBQ has come and gone. The speakers have spoke, the sponsors have … more

Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more

Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more
Post Reply

Help, Loop boot screen

OP buda5767

22nd March 2014, 05:09 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
I buy a tablet tf300t with unlocked bootloader and android version 4.0.3
with CMW 5.5.0.4 make a backup.
after this i try install cm 10.2.1. But system now have a bootloop. I think a have wrong bootloader
now i restore cmw backup, but i have now bootloop too.

Please help my, i try fastboot with 4.2 asus stockrom, but after sending i tablet show write error.
The Tab shows
Failed to process command flash:system error(0x170003)

i make only this:
fastboot -i 0x0B05 flash system blob

should try this? But after this command, tabet have nothing, At the moment, CMW und fastboot running
fastboot erase system
fastboot erase recovery
fastboot erase userdata
fastboot erase boot
fastboot erase misc
fastboot erase cache

What are now the next step for find a solution for my Bootloop after Asus Sign?
Should try with CMW install Stockrom 4.2. But i read that 4.2 and my CMW 5.5.0.4 are not compatible.
Thank for you support.
Last edited by buda5767; 22nd March 2014 at 05:35 PM.
22nd March 2014, 05:21 PM   |  #2  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,533
 
1,892 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by buda5767

I buy a tablet tf300t with unlocked bootloader and android version 4.0.3
with CMW 5.5.0.4 make a backup.
after this i try install cm 10.2.1. But system now have a bootloop. I think a have wrong bootloader
now i restore cmw backup, but i have now bootloop too.

Please help my, i try fastboot with 4.2 asus stockrom, but after sending i tablet show write error.

i make only this:
fastboot -i 0x0B05 flash system blob

should try this? But after this command, tabet have nothing, At the moment, CMW und fastboot running
fastboot erase system
fastboot erase recovery
fastboot erase userdata
fastboot erase boot
fastboot erase misc
fastboot erase cache

What are now the next step for find a solution for my Bootloop after Asus Sign?
Thank for you support.

There are a few commands missing from there look in my sig and go to the tf700 nvflash link, skip the nvflash stuff and start at the

fastboot commands... Read the hole thread per the parts the are relevant to you...

Feel free to ask me any questions you have, either there or here....

Thx Josh
22nd March 2014, 05:54 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
help, that is very difficult.
i read that, and think i must erase all before i can make fastboot systen. Are i correct?
with CMW 5.5.0.4 install Asus stockfirm isn't a good idea?
if delete recovery etc. is danger my tablet is very empty, if fastboot than not running ...
Last edited by buda5767; 22nd March 2014 at 05:57 PM.
22nd March 2014, 06:31 PM   |  #4  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,533
 
1,892 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by buda5767

help, that is very difficult.
i read that, and think i must erase all before i can make fastboot systen. Are i correct?
with CMW 5.5.0.4 install Asus stockfirm isn't a good idea?
if delete recovery etc. is danger my tablet is very empty, if fastboot than not running ...

Shoot me an email here jl52741@gmail.com

We can talk more there and when we find a solution to your issue, we can post our results here....
22nd March 2014, 10:34 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by lj50036

Shoot me an email here jl52741@gmail.com

We can talk more there and when we find a solution to your issue, we can post our results here....


Ok, i send a mail
22nd March 2014, 10:41 PM   |  #6  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,533
 
1,892 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by buda5767

Ok, i send a mail

I sent one back
The Following User Says Thank You to lj50036 For This Useful Post: [ View ]
24th March 2014, 03:03 PM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Solution:

fastboot erase system
fastboot erase recovery
fastboot erase userdata
fastboot erase boot
fastboot erase misc
fastboot erase cache
fastboot -i 0x0B05 flash system blob (Asus stock firmware)


If Error
fastboot -i 0x0B05 flash system blob -> Failed to process command flash:system error(0x170003)
then use other Asus stock firmware ( DE 4.0.3)


CLOSED

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Transformer TF300T Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank