Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[Q] Help! Installing Moonshine, I am Currently in Custom ROM(SaturnIII)

OP jhun24

23rd March 2014, 08:23 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Hi Guys,

I am currently on saturn 3 custom rom, and I wanted to go to stock ICS and start new. Yes I found a topic to get to ICS using RUU but with S-OFF

Also I Found a topic to get S-OFF using moonshine, When trying to get S-OFF by Moonshine there is a warning that I should not be in ANY Custom ROM, What should I do first so I can install moonshine.

I am new in the forum so I cant post it in where moonshine topic exist. please someone help. I am experiencing hanging with this rom so i am fully decided to back to stock
23rd March 2014, 09:05 AM   |  #2  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,675
 
2,831 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
If moonshine don't work for you, you can try rumrunner.us.
Make sure you follow the instructions!
In case, i offer also stock 4.1.2 roms for k2u & k2ul.
The Following User Says Thank You to old.splatterhand For This Useful Post: [ View ]
23rd March 2014, 09:43 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by old.splatterhand

If moonshine don't work for you, you can try rumrunner.us.
Make sure you follow the instructions!
In case, i offer also stock 4.1.2 roms for k2u & k2ul.

Hi thanks for your reply, I have tried it but I cant s-off it also using rumrunner.. If you give me the stock 4.1.2 can i update the phone via OTA to get 4.2.2 just like the unmod phones? Whatever may be the answer please send me the link to the stock rom.. Thank you very much! I am using K2_UL with HTC__044 cid

PS: thanks for your Saturn III, but I had a problem with the ROM, occurred twice, it stucked in boot logo the one with the saturn planet picture. and never gone to a usable phone, All I have to do is to factory reset the phone and delete all files. I happened twice (
Last edited by jhun24; 23rd March 2014 at 09:50 AM.
23rd March 2014, 09:54 AM   |  #4  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,675
 
2,831 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
This can have many reasons, but most people report its stable.
Anyway, i don't work anymore on this old base.
Follow the link in my signature, to get the links for stock rom, because i'm away from my pc. Look under Jelly Bean 4.1.2 roms.
But i doubt, you will have success with OTA update with it. Failed already for others before! I still recommend thr S-off way.
At least some words: rumrunner is confirmed working with Saturn III, so i guess you have to check your configuration.
The Following User Says Thank You to old.splatterhand For This Useful Post: [ View ]
23rd March 2014, 11:10 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by old.splatterhand

This can have many reasons, but most people report its stable.
Anyway, i don't work anymore on this old base.
Follow the link in my signature, to get the links for stock rom, because i'm away from my pc. Look under Jelly Bean 4.1.2 roms.
But i doubt, you will have success with OTA update with it. Failed already for others before! I still recommend thr S-off way.
At least some words: rumrunner is confirmed working with Saturn III, so i guess you have to check your configuration.

Hi again, I tried to reinstall the drivers again and it worked now.. im on s-off already. now I am ready for the next, back to stock. Thanks a lot!!

I will be reading your thread about back to stock.. you are great man!
23rd March 2014, 01:52 PM   |  #6  
old.splatterhand's Avatar
Recognized Contributor
Flag Saturn III
Thanks Meter: 1,675
 
2,831 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Great you had success.
Please ask any questions here in the forum, not by pm.
I'm not at home, i'm at a birthday party and can't help the next hours.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes