Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,001 Members 40,486 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Porting from Moto X

Tip us?
 
jakereeves31
Old
#1  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Default Porting from Moto X

In other to get a Moto X ROM working on my Maxx how would I go about doing that?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
 
danger2u
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 440
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
In other to get a Moto X ROM working on my Maxx how would I go about doing that?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
see this thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2682919
The Following User Says Thank You to danger2u For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jakereeves31
Old
#3  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Quote:
Originally Posted by danger2u View Post
So I'd have to flash that ROM and it would be like my stock ROM but it's really the Moto X stock ROM?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
 
danger2u
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 440
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
In other to get a Moto X ROM working on my Maxx how would I go about doing that?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
So I'd have to flash that ROM and it would be like my stock ROM but it's really the Moto X stock ROM?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
yes without some stuff from Droid maxx
The Following User Says Thank You to danger2u For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
bigv5150
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 196
Posts: 690
Join Date: Jan 2011
Yes and no one major issue is on screen capacitive buttons.
 
jakereeves31
Old
#6  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Quote:
Originally Posted by danger2u View Post
yes without some stuff from Droid maxx
Then I'd be able to flash any Moto X ROM, but not any Maxx ROMs? Sorry for all the questions. I just want to be clear.

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
 
danger2u
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 440
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
Then I'd be able to flash any Moto X ROM, but not any Maxx ROMs? Sorry for all the questions. I just want to be clear.

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
since u have bootloader unlocked and twrp recovery yes u can flash any PORTING ROM from Moto x
id u don t like lit u can go back on stock
The Following User Says Thank You to danger2u For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jakereeves31
Old
#8  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Quote:
Originally Posted by danger2u View Post
since u have bootloader unlocked and twrp recovery yes u can flash any PORTING ROM from Moto x
id u don t like lit u can go back on stock
Oh, I thought you meant I'd be able to flash any Moto X ROM.

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
 
Jaocagomez
Old
#9  
Jaocagomez's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 154
Posts: 339
Join Date: Sep 2010
Location: Mexico Culiacan

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
Oh, I thought you meant I'd be able to flash any Moto X ROM.

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
you can flash any firmware of moto x, but not all with work with signal, check my thread.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2645122


1 Year Has Passed since the Launch of Our Beloved Droid Ultra/Maxx/Mini, its time for the new one.
The Following User Says Thank You to Jaocagomez For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jakereeves31
Old
#10  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Quote:
Originally Posted by Jaocagomez View Post
you can flash any firmware of moto x, but not all with work with signal, check my thread.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2645122
If I flash the Moto X firmware will it wipe my internal memory?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes