Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Anyone else having issues with Dropbox on SlimKat?

OP Draxin

Prev Previous Post   Next Post Next
24th March 2014, 02:02 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 99
 
317 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
As the title suggests, Dropbox won't work for me on slimkat.

When I try to sign in I get a quick toast telling me dropbox has stopped working then *poof* app drawer. I have restored it from TiBu with and without data, wiped the data, and installed from the app store, all to no avail. I have searched around, and found the random odd person having the same issue with dropbox or Google+ but, it sounds like wiping data fixed their problems. they were also on official Ports. Dropbox still works great on my stock ROM.

xt912
Slimkat 4.4.2. build 23 I think (whichever one was released 20140320)
SlimGapps
jbx kernel 2014-03-23

I have not run into any other issues with other apps (just occasional lag) and this is the first time I have installed a custom ROM on this phone, so don't know if previous versions of SlimKat would cause this issue with me, just wondering if anyone else had run into this, and if so,how did you fix it?

*edit* Scratch that, also found that poweramp will freeze the ROM when the screen goes off requiring a hardreset. Did a little looking and, sounds like that is a fairly common problem right now with 4.4.

Thanks.
Last edited by Draxin; 24th March 2014 at 03:21 AM.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes