5,594,282 Members 43,293 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Announcement from f69m: Proudly presenting MultiROM for our beloved TF300T (unofficial port).

[BOOT][4.2+][UNOFFICIAL] MultiROM for TF300T [2014-02-13]

Tip us?
 
AgentTabasco
Old
#141  
AgentTabasco's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Sep 2011
Location: Tokorozawa, Japan

 
DONATE TO ME
Default Having Difficulties

I have been trying to follow the directions on this and get the multi-rom installed but I keep getting a fail. This is what it says when I try to install from the multi-rom TWRP:

Failed to create fake boot image filePrimary/boot.blob (No such file or directory)!
Restoring mounts...
Updating partition details...
Error flashing zip 'external_sdcard/multirom-v22-20140316-UNOFFICIAL-tf300t.zip
updating partition details...

and from here it shows Failed.


Here is my current system info:
Android version: 4.2.1
Kernel version: 3.1.10-10.6.1.14.8-that4+that@ws#13 Tue Jul 2 23:21:24 CEST 2013
Build number: TF300 CROMi-Xenogenesis 5.4-10.6.1.27.5 WW ODEX

Any help would be greatly appreciated!!! Thanks
 
nbnion
Old
(Last edited by nbnion; 22nd March 2014 at 04:15 PM.)
#142  
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 276
Join Date: Jun 2012
Location: toronto
Quote:
Originally Posted by z1022 View Post
Now I use CROMi-X 5.4 with TWRP2.5.0.0.

I try to use the later version MutiROM arch 16. After I flash the MutiROM, I can see the MutiROM boot screen. When I select Pri ROM, it stick on ASUS logo.

I try this MutiROM so long time. However, I still cannot use it.

I think I will forgive to install CROMi-X 5.4 ROM as PRI. ROM.
yea, same thing here. after install multiRom i get stock on Asus logo.

Edit: can anybody confirm the latest multiRom works with cromix 5.4 _that kernel?
Thanks
skyrocket - embryo 7
s4 - goldeneye? (idk, iB4 updates it every day
tf300 - cromiX fastest Rom (sdbags
 
Drahric
Old
(Last edited by Drahric; 27th March 2014 at 12:57 AM.)
#143  
Drahric's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 156
Join Date: Sep 2012
I have a puzzle for you to solve...
So I stopped using multirom due to a swapping issue that corrupted all of the installs on multirom, lucky me having been there before I had a backup with a full emergency replacement rom anyway space is starting to get tight on my tablet and I want to free up some space that multirom is taking up... Go into my file manager and find out that the multirom folder takes no space whatsoever (ie has a size of 0.00 bytes). Empty folder = safe to delete (most of the time). That folder will not go away though, Failed delete attempts, false positives, opendir failures (when using terminal emulator). I have tried everything I can think of, short of wiping internal storage (which needs to be done soon given all of the gunk in there). So there is my story of the multirom folder that will not go away. glad to see progress though

ps If your thinking it is a permissions problem, Its not, trust me.

Edit: The folder didn't survive the wipe I did so no need to try and solve this problem.

Sent from the CROMI-Xifed tf300t
Alcatel OneTouch Evolve w/ Stock 4.1
TF300 with PAC 4.4
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes