Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Not detecting microsim

OP adizz4

24th March 2014, 02:51 PM   |  #1  
adizz4's Avatar
OP Senior Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 152
 
463 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
The phone doesn't detect the sim, it was cut by me. Used to be a normal sim, works on other phones but not on this one. I believe its supposed to click when it goes in but that doesnt happen ofc.

I was wondering if there was anyway to get this sim to work.
TIA.
24th March 2014, 02:57 PM   |  #2  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 35
 
121 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Please contact service provider they will issue microsim @ cheap price, don't put pressure might be your sim slot will break

Sent from my XT1033 using Tapatalk
24th March 2014, 03:37 PM   |  #3  
Landrea's Avatar
Senior Member
Flag Perugia, Italy
Thanks Meter: 51
 
141 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by adizz4

The phone doesn't detect the sim, it was cut by me. Used to be a normal sim, works on other phones but not on this one. I believe its supposed to click when it goes in but that doesnt happen ofc.

I was wondering if there was anyway to get this sim to work.
TIA.

You may have cutted out part of the chip, could you post a picture of the sim (chip side)?
Yes, it's supposed to click.
Best thing would be asking your carrier to replace it with an actual microsim
24th March 2014, 05:21 PM   |  #4  
adizz4's Avatar
OP Senior Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 152
 
463 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1395674406074.jpg
Views:	36
Size:	267.7 KB
ID:	2647706
I'll get another Sim.... seems like my only option atm

Sent from my XT1033 using Tapatalk
24th March 2014, 05:22 PM   |  #5  
adizz4's Avatar
OP Senior Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 152
 
463 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Oops.... Double post... Sry
24th March 2014, 05:30 PM   |  #6  
Landrea's Avatar
Senior Member
Flag Perugia, Italy
Thanks Meter: 51
 
141 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by adizz4

Attachment 2647706
I'll get another Sim.... seems like my only option atm

Sent from my XT1033 using Tapatalk

Well it actually doesn't seem well cut...
I'd suggest to trim it and try again before going to the carrier's shop!
The Following User Says Thank You to Landrea For This Useful Post: [ View ]
24th March 2014, 06:16 PM   |  #7  
adizz4's Avatar
OP Senior Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 152
 
463 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
I tried to make it better... Didn't make any difference.. Ty anyway (:

Sent from my PantechP9070 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes