5,594,386 Members 37,644 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Unsuccessful flash from RSD / Phone doesn't charge

Tip us?
 
Crozatti
Old
(Last edited by Crozatti; 7th January 2014 at 01:07 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2011
Default [Q] Unsuccessful flash from RSD / Phone doesn't charge

Hi guys,

After an Unsuccessful flash from RSD, my cellphone doesn't recognize the battery anymore and I cannot charge the phone to try to reflash the unit again. Is there any chances to fix it? Without using an external battery charger?

Thanks a lot
 
Lean946
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 184
Join Date: Jul 2012
Location: Buenos Aires
This has saved quite a lot of defy's, milestone's, and even my own Xperia U http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892026
Motorola Milestone 2 (stolen) -> Sony Xperia U ST25a
Refreshed stock GB by evildev
Hit that thanks button!
Vote for a safer XDA
The Following User Says Thank You to Lean946 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Crozatti
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2011
tks Lean, I did this procedure and worked as well...

I flash the phone with Retail Rom but always stuck in an infinite loop in Motorola's logo. found a post in xda that asks to format the phone and did work!

Now I rooted and back to tezet's CM10 rom.

Tks for all.
 
taf
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Nov 2005
Location: UD
same problem here! after a SFB my phone stucks on motologo (it blinks every 30/40 secs.) But now I'm NOT able to go in STOCK Recovery! If I press X + POWER ON, nothing happens.
Any suggestion to come out of this "almost bricked" situation?
bYe By TaF® o-|->
 
Lean946
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 184
Join Date: Jul 2012
Location: Buenos Aires
Quote:
Originally Posted by taf View Post
same problem here! after a SFB my phone stucks on motologo (it blinks every 30/40 secs.) But now I'm NOT able to go in STOCK Recovery! If I press X + POWER ON, nothing happens.
Any suggestion to come out of this "almost bricked" situation?
Take out the battery, press x, and while pressing, put the battery back on. I remember I had to do that once.
I'm not sure if it was X or both volume keys, or the camera key... I don't remember, it's been more than a year since I lost my milestone.
Good luck.
Motorola Milestone 2 (stolen) -> Sony Xperia U ST25a
Refreshed stock GB by evildev
Hit that thanks button!
Vote for a safer XDA
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes